Ekologiska tomatplantor

Artikelnamn: Busktomat av hemlig sort
1+ 90 kr
Artikelnamn: Körsbärstomat av hemlig sort
1+ 90 kr
Artikelnamn: Normalstor tomat av hemlig sort
1+ 90 kr

Beskrivning

Ekologiska tomatplantor som överraskar! Beställ en hemlig tomatplanta till sommaren. 
Nu är våra första ekologiska tomatplantor från ETC Solpark klara. För dig som inte har möjlighet att komma till parken i Katrineholm, så erbjuder vi nu tomatplantor för upphämtning i vår Klimatbutik i Stockholm. Du beställer en tomatvariant här. Själva sorten som du får blir en överraskning. Men nu odlar vår trädgårdsmästare Elin Stark tomatsorter som bara är goda och odlingsvärda, så vi vågar nog lova att ni inte kommer att bli besviken. Eftersom vi vill främja mångfalden och vill uppmuntra till bevarandet av kultursorter så säljer vi heller inga F1 hybrider.

Gör så här:
Beställ tomatvarianteen som du gillar här.
Vi mejlar dig när när dina tomater är klara för upphämtning
Du hämtar upp på Björngårdsgatan 15 i Stockholm enligt överenskommelse.

Varianter som du kan välja bland
Busktomat
En busktomat lämpar sig för krukodling, och kan vara lämplig för den som har en balkong eller en uteplats. Busktomater behöver inte tjyvas, men kan behöva stöd för att orka hålla uppe frukterna.

Körsbärstomater
Ingen tomat är så söt som körsbärstomater! Eftersom de är så små så ger de också frukt tidigare än andra tomater, vilket är en fördel när man odlar i kallväxthus och utomhus. Växtsättet är ofta kraftigt, med några undantag, och alla ska tjyvas.

Normalstora tomater
Inom den här gruppen av tomater så finns det färre söta och saftiga sorter, i alla fall om man jämför med körsbärstomaterna, men vi har hittat några som vi verkligen gillar och vill dela med oss av. Tjyvas!

 

Specifikationer

Artnr: Busktomat
Artnr: Körsbärstomat ekoplanta
Artnr: Normalstor tomat