Hem » Klimatprodukter » Odling » Vattenkanna med stril, galvaniserad, 1 L

Vattenkanna med stril, galvaniserad, 1 L

Artikelnamn: Vattenkanna med stril, galvaniserad, 1 L
899 kr

Beskrivning

Vattenkanna i metall för inomhusbruk. Levereras med liten avtagbar stril i mässing som gör den till en mångsidig kanna för bevattning av små växter, krukor och plantor. Handgjord i pulverlackerat stål i engelska HAWS's 100 år gamla traditionella form.

Dessa läckra vattenkannor är extremt praktiska för hemmet, vinterträdgården eller växthuset. Levereras i Haws presentförpackning.

Längd: 35 cm
Bredd: 16 cm
Höjd: 11,5 cm
Vikt när full: 1,3 kg

Om HAWS

Tillverkningen sker i HAWS fabrik i Birmingham där de är stolta över att designa och leverera hem- och trädgårdstillbehör av bästa kvalitet. Sedan 1886 tillverkas den klassiska designen, som gjorde John Haws berömd. Var och en av dessa handgjorda kannor är unika eftersom ingen är identisk med den andra men alla bär högsta kvalitet gjorda av professionella hantverkare. Variationer förekommer. Vattenkannorna har tillverkats och därmed testats i över hundra år. HAWS vattenkannor har utvecklats baserat på denna expertkunskap.

Om HAWS
Tillverkningen sker i HAWS fabrik i Birmingham där de är stolta över att designa och leverera hem- och trädgårdstillbehör av bästa kvalitet.
Sedan 1886 tillverkas den klassiska designen, som gjorde John Haws berömd.
Var och en av dessa handgjorda kannor är unika eftersom ingen är identisk med den andra men alla bär högsta kvalitet gjorda av professionella hantverkare. Variationer förekommer.
Vattenkannorna har tillverkats och därmed testats i över hundra år. HAWS vattenkannor har utvecklats baserat på denna expertkunskap.

Specifikationer

Artnr: Vattenkanna HAWS

Andra varor från samma varugrupp

 • Enkel och praktisk plantuppdragning med undervärme uppdelat i fyra separata m...
  399 kr
 • Ekologiskt frö. Rikt innehåll av mineraler och vitaminer. Sorten ger rikligt ...
  35 kr
 • Primula Grow har en ljussammansättning som är optimal för att odla växter ino...
  499 kr
 • Citronmeliss är en dekorativ kryddväxt med vackert grönt bladverk och vita bl...
  29 kr