Hem » Klimatprodukter » Odling » Vattenkanna med stril, galvaniserad, 1 L

Vattenkanna med stril, galvaniserad, 1 L

Artikelnamn: Vattenkanna med stril, galvaniserad, 1 L
899 kr

Beskrivning

Vattenkanna i metall för inomhusbruk. Levereras med liten avtagbar stril i mässing som gör den till en mångsidig kanna för bevattning av små växter, krukor och plantor. Handgjord i pulverlackerat stål i engelska HAWS's 100 år gamla traditionella form.

Dessa läckra vattenkannor är extremt praktiska för hemmet, vinterträdgården eller växthuset. Levereras i Haws presentförpackning.

Längd: 35 cm
Bredd: 16 cm
Höjd: 11,5 cm
Vikt när full: 1,3 kg

Om HAWS

Tillverkningen sker i HAWS fabrik i Birmingham där de är stolta över att designa och leverera hem- och trädgårdstillbehör av bästa kvalitet. Sedan 1886 tillverkas den klassiska designen, som gjorde John Haws berömd. Var och en av dessa handgjorda kannor är unika eftersom ingen är identisk med den andra men alla bär högsta kvalitet gjorda av professionella hantverkare. Variationer förekommer. Vattenkannorna har tillverkats och därmed testats i över hundra år. HAWS vattenkannor har utvecklats baserat på denna expertkunskap.

Om HAWS
Tillverkningen sker i HAWS fabrik i Birmingham där de är stolta över att designa och leverera hem- och trädgårdstillbehör av bästa kvalitet.
Sedan 1886 tillverkas den klassiska designen, som gjorde John Haws berömd.
Var och en av dessa handgjorda kannor är unika eftersom ingen är identisk med den andra men alla bär högsta kvalitet gjorda av professionella hantverkare. Variationer förekommer.
Vattenkannorna har tillverkats och därmed testats i över hundra år. HAWS vattenkannor har utvecklats baserat på denna expertkunskap.

Specifikationer

Artnr: Vattenkanna HAWS

Andra varor från samma varugrupp

 • En mycket god höstmorot med söt smak. Ger rik skörd av korta, kraftiga morött...
  40 kr
 • Krispiga och söta frukter i orange. Föredrar varm och skyddad växtplats i kru...
  50 kr
 • Ett lerkärl för långtidsbevattning som släpper vatten till växterna med kapil...
  359 kr
 • Solrosor ger lycka! Det här är en underbar solros som glöder i bärnstensfärger.
  35 kr