Hem » Klimatprylar » Trädgård » Trädgårdshandskar

Trädgårdshandskar

Artikelnamn: Trädgårdshandskar storlek 10
70 kr
Artikelnamn: Trädgårdshandskar storlek 7
70 kr
Artikelnamn: Trädgårdshandskar storlek 8
70 kr

Beskrivning

Användningsområden

Stickad handske i bambufiber, doppad i 100% naturlatex i innerhand och över fingertopparna. Materialen är 100% ekologiskt nedbrytbart vilket gör handsken till ett miljövänligt val. Inga kemikalietillsatser har använts under tillverkningsprocessen, vilket gör att handsken inte orsakar någon hudirritation. Bambufiber har unika egenskaper som mjukhet, slitstyrka, god andningsförmåga, naturligt antibakteriell och tvättbarhet. Bambutextilen är mycket elastiskt och latexdoppningen har en lätt ruggad yta vilket gör handsken extremt smidig och greppsäker.

Materialinfo

Bambu är fritt från kemiska ämnen och odlas utan bekämpningsmedel. Bambu är mjukt, svalt och lent mot huden. Den är naturligt antibakteriellt och reducerar eventuell kroppsodör. Det reflekterar 50% mer ultraviolett strålning än andra material och ger därför mer skydd åt huden. Handsken är stickad i ”10 gauge” maskiner vilket innebär 10 maskor per tum. Handsken är doppad i latex så kallad foam.

Teknisk fakta

Enligt EN 388 för Kategori 2 så mäter man 4 olika egenskaper: nötningsmotstånd, skärbeständighet, rivhållfasthet och punkteringsmotstånd.Man sätter därefter en siffra för att beskriva utgången av resultatet.

Maxresultaten för respektive egenskap är för nötningsmotstånd 4, skärbeständighet 5, rivhållfasthet 4 och punkteringsmotstånd 4.

Läs mer

Dokument (0)

Specifikationer

Artnr: 3Bambuhandske10 1604
Artnr: 1Bambuhandske7 1706
Artnr: 2bambuhandske8 1604

Andra varor från samma varugrupp

 • Primula Grow har en ljussammansättning som är optimal för att odla växter ino...
  329 kr
 • Presentförpackning med fantastiska trädgårdsredskap från Kent & Stowes Garden...
  339 kr
 • Nu har vi testat den här lilla hemmaodlaren. Smart Garden. En LED-driven inom...
  2 659 kr
 • Utbyggnadsset med 15 meter slang och 12 munstycken.
  349 kr