Hem » Böcker » To my love

To my love

Artikelnamn: To my love
249 kr

Beskrivning

Det är mitten av nittiotalet och Sverige har nyss gått med i EU, Kurt Cobain är död och England är universums nya medelpunkt. Nittonårige Love följer sin ungdomskärlek Josefin till Camden Town i London. Där hänger rockstjärnorna, drömmarna och knarkhandlarna sida vid sida med groupies, wannabes och banden utan skivkontrakt.

I centrum av Camdens nattliv står den dekadenta gitarristen Baz och hans gåtfulla syster Lorelei. Såväl skrämd som fascinerad av syskonen låter sig Josefin dras in i en destruktiv kärlekskarusell och en sårig familjehistoria. Hon kommer allt längre bort från Love och en dag slutar hon höra av sig helt. Det är som om hon blivit uppslukad från jordens yta.

Sjutton år senare lever Love ett vuxet liv i Sverige med flickvän, karriär och sommartorp, men minnet av Josefin har aldrig lämnat honom. När han oväntat hittar ett av hennes gamla blandband i sina gömmor väller saknaden fram, och han beslutar sig för att resa tillbaka till ett förändrat Storbritannien för att ta reda på vad som hände med henne. Det visar sig vara svårare än han föreställt sig.

Spåren leder honom genom Londons förorter och ut på engelska landsbygden, och när pusselbitarna väl börjar falla på plats inser Love att hans eget liv är i fara.

Författare: Aspenström, Karin
Förlag: Lind & Co
Bandtyp: Inbunden
Utgivn. datum: 2015-08-24
Omfång: 398 Sidor

Frakt och klimatkompensation ingår i priset.

Läs mer

Dokument (0)

Specifikationer

Artnr: 9789174614091

Andra varor från samma varugrupp

 • Katarina Mazetti är tillbaka med en roman om 68-generationen! En lika rolig o...
  189 kr
 • Rörelsen - den andra platsen är en prequel till John Ajvide Lindqvists förra ...
  199 kr
 • Tea-Bag - roman
  99 kr
 • I intima porträtt kastas vi in i en pulserande berättelse om skam, rastlöshet...
  185 kr