Hem » Böcker » Skönlitteratur » To my love

To my love

Artikelnamn: To my love
249 kr

Beskrivning

Det är mitten av nittiotalet och Sverige har nyss gått med i EU, Kurt Cobain är död och England är universums nya medelpunkt. Nittonårige Love följer sin ungdomskärlek Josefin till Camden Town i London. Där hänger rockstjärnorna, drömmarna och knarkhandlarna sida vid sida med groupies, wannabes och banden utan skivkontrakt.

I centrum av Camdens nattliv står den dekadenta gitarristen Baz och hans gåtfulla syster Lorelei. Såväl skrämd som fascinerad av syskonen låter sig Josefin dras in i en destruktiv kärlekskarusell och en sårig familjehistoria. Hon kommer allt längre bort från Love och en dag slutar hon höra av sig helt. Det är som om hon blivit uppslukad från jordens yta.

Sjutton år senare lever Love ett vuxet liv i Sverige med flickvän, karriär och sommartorp, men minnet av Josefin har aldrig lämnat honom. När han oväntat hittar ett av hennes gamla blandband i sina gömmor väller saknaden fram, och han beslutar sig för att resa tillbaka till ett förändrat Storbritannien för att ta reda på vad som hände med henne. Det visar sig vara svårare än han föreställt sig.

Spåren leder honom genom Londons förorter och ut på engelska landsbygden, och när pusselbitarna väl börjar falla på plats inser Love att hans eget liv är i fara.

Författare: Aspenström, Karin
Förlag: Lind & Co
Bandtyp: Inbunden
Utgivn. datum: 2015-08-24
Omfång: 398 Sidor

Frakt och klimatkompensation ingår i priset.

Läs mer

Dokument (0)

Specifikationer

Artnr: 9789174614091

Andra varor från samma varugrupp

 • Olga är 38 år gammal och tvåbarnsmor bosatt i Turin. Hon har i tjugoårsåldern...
  219 kr
 • I Houellebecqs "Underkastelse" vinner Muslimska brödraskapet det franska pres...
  229 kr
 • Året är 1940 och i huset på Jablonskistrasse 55 i Berlin bor en samling småsk...
  109 kr
 • Med Julia & Paul. En försommarberättelse har Peter Fröberg Idling skrivit en ...
  205 kr