Hem » Böcker » Tiden är människornas ängel

Tiden är människornas ängel

Artikelnamn: Tiden är människornas ängel
249 kr

Beskrivning

Jag kan föreställa mig din måndag, den där sista dagen i augusti. Jag kan se dig när du förbereder dig hemma i lägenheten, när du tar din svarta ryggsäck, låser dörren och ger dig iväg. Jag undrar om du stannar till en stund i trappen. Om du tänker att du står där för sista gången. Jag undrar om du är tung och ledsen. Eller om du känner dig befriad.

Jag undrar om du tänker på mig.

Dagen då han tog sitt liv var hon inte där. Nu är hon ensam kvar och tvingas ut på en lång vandring för att försöka ta reda på hur livet ska kunna fortsätta när katastrofen har rivit sönder framtiden.

Anna Widerberg skriver om sorg men också om storslagen kärlek och att slåss för sitt liv. Hon färdas djupt ner i känslomässiga avgrunder men med hjälp av vardagens rutiner och en oväntad humor hittar hon sitt sätt att läka.

Anna Widerberg startade sitt yrkesliv som undersköterska på IVA. Hon har sedan arbetat som journalist, politisk sekreterare, diakon och kommunikatör. Idag frilansar hon som skribent,filmarbetare och webbredaktör. Anna Widerberg har mottagit litteraturstipendierfrån Region Västmanland 2018 och Västerås stad 2013. Hon är uppvuxen i Mölndalmen bor numera i Västerås.

Utgiven: December 2020
Antal sidor: 98

Specifikationer

Artnr: 9789178853137

Andra varor från samma varugrupp

 • En levande skildring av New Yorks avantgardistiska och spännande kulturliv i ...
  129 kr
 • Hur jag lärde mig förstå världen är Hans Roslings egen berättelse om hur en u...
  240 kr
 • I snart femtio år har Marie-Louise Ekman varit en betydelsefull personlighet ...
  231 kr
  ( 289 kr)
 • Den odödliga Henrietta Lacks är en storartad berättelse om vetenskapens fanta...
  192 kr
  ( 240 kr)