Hem » Klimatprodukter » Hygien » Suntribe sports zinc stick (ocean blue)

Suntribe sports zinc stick (ocean blue)

Artikelnamn: Suntribe sports zinc stick (ocean blue)
160 kr

Beskrivning

Suntribe All Natural Sports Zinc Stick är en 100% naturlig zinksolkräm i ett bekvämt stift-format som passar utmärkt som solskydd vid alla typer av sport och friluftsaktiviteter. Suntribes naturliga formula är uppskattad för sin kombination av prestanda och miljövänlighet av professionella idrottare och äventyrare runt om i världen och används även under extrema förhållanden. Tänk dig stora vågor, stormiga hav och höga berg.

Ocean Blue är Suntribes lekfulla sportformula som kommer i en rolig blå färg skapad av det naturliga mineralet ultramarin. Certifierat säker för koraller (reef safe) och marint liv. Denna tjocka, synliga sportformula är perfekt för att skydda ditt ansikte, öron, näsa och läppar. Anpassad för temperaturer under fryspunkten och ända upp till 30°c. Utmärkt för tillfällen när du behöver hög resistens mot vatten och svett. Det praktiska stiftet gör det enkelt att applicera solkrämen utan att kladda ner fingrarna.

Solkrämen bildar ett skyddande lager mot UVA & UVB-strålar redan vid första appliceringen. Formulan innehåller zinkoxid utan nanopartiklar, vilket är ett säkert UV-filter för kroppen, koraller och marint liv. Den är helt fri från syntetiska kemikalier, konserveringsmedel och parfymer, vilket gör den till ett naturligt och säkert alternativ.

Hypoallergenisk - passar för barn och alla hudtyper.

Material: 100% kartong / papper.

Specifikationer

Artnr: K00028

Andra varor från samma varugrupp

 • 100% NATURLIG SOLKRÄM FÖR SPORT | Högpresterande och vattenfast solkräm för a...
  149 kr
 • All Natural Mineral Day Cream och All Natural Night Cream Cranberry & Rosemar...
  250 kr
 • Bamboo Safety Razor från Bambaw är en klassisk 3-delad säkerhetsrakhyvel med ...
  200 kr
 • Humble Brush är en läcker & färgglad bambutandborste med mjuka borststrån som...
  20 kr