Hem » Fyndhörnan » FYND: Suntribe All Natural Face & Sport Zinc Sunscreen Original White SPF 30 (45g)

FYND: Suntribe All Natural Face & Sport Zinc Sunscreen Original White SPF 30 (45g)

Artikelnamn: Suntribe All Natural Face & Sport Zinc Sunscreen Original White SPF 30 (45g)
89 kr

Beskrivning

OBS! Kort datum (ord. pris 240 kr)

100% NATURLIG SOLKRÄM FÖR SPORT | Högpresterande och vattenfast solkräm för alla typer av utomhusaktiviteter, till exempel surfing. Formula anpassad för varma & tropiska klimat (lättast att applicera i temperaturer över 20 grader). Helt fri från skadliga kemiska UV-filter, parabener, alkohol, konserveringsmedel, parfym och syntetiska kemikalier.
EKOLOGISK OCH SKONSAM | Zinkpasta-solkräm gjord på helt naturliga och certifierade ekologiska ingredienser. Kommer i en plastfri och innovativ push-to-open plåtburk. Hypoallergenisk, lämplig för barn och alla hudtyper.
MYCKET EFFEKTIV | Vetenskapligt validerat SPF 30 bredspektrumskydd mot både UVA & UVB-strålar (blockerar 97% av UVB-strålar). Mycket vatten och svettresistent.
MINERALBASERAT UV-FILTER / REEF SAFE | Innehåller icke-nano zinkoxid som enligt forskning är det säkraste tillgängliga UV-filtret för människors hälsa, koraller och marint liv.
ANVÄNDS AV PROFESSIONELLA ATLETER | Älskade för sin kombination av prestanda och miljövänlighet av äventyrare runt om i världen. Som Suntribe-ambassadörer räknar vi bland annat proffssurfare Tim Latte & olympiad seglarna Jimmy & Ubo.

Produktbeskrivning
All Natural Face & Sport Zinc Sunscreen är en 100% naturlig zinkpasta-solkräm för alla typer av sport och utomhusaktiviteter. Suntribes naturliga formula är uppskattad för sin kombination av prestanda och miljövänlighet av professionella idrottare och äventyrare runt om i världen, och används populärt under extrema förhållanden. Tänk dig stora vågor, stormiga hav och höga berg.
Kompakt och synlig sportformula som är anpassad för varma och tropiska klimat (över 20 grader). Förpackad i en läckagesäker och plastfri innovativ push-to-open plåtburk.
Denna naturliga solkräm med zink är perfekt för att skydda känsliga områden i ansiktet, såsom öron, näsa och läppar. Hypoallergenisk - passar för barn och alla hudtyper. Helt fri från syntetiska kemikalier, konserveringsmedel och parfymer, vilket gör den till ett naturligt och säkert alternativ för kraftigt solskydd och långvarig vatten- och svettbeständighet.
Denna solkräm bygger ett skyddande lager ovanpå din hud från första appliceringen och ger SPF 30 bredspektrum-skydd mot UVA & UVB-strålar (blockerar 97% av UVB-strålar). Innehåller zinkoxid utan nanopartiklar, vilket enligt forskning är det säkraste UV-filtret för människors hälsa, koraller och marint liv. Hypoallergenisk - passar för alla hudtyper och såväl för vuxna som barn.
Material: Plåtburk gjord på 56% återvunnet material, helt återvinningsbar. 100% pappersetiketter. Återvinning: Metall. Tillverkad i EU.
Hållbarhet: Upp till 3 år. Använd inom ett år efter öppning.
Färgspecifika beskrivningar
Original White är Suntribes klassiska sportformula och har en naturlig vit färg.

Användning

Denna naturliga zink solkräm är perfekt för applicering på ansikte, näsa, öron, läppar och nacke.

För ett långvarigt och kraftfullt skydd använd fingrarna för att applicera ett tjockt synligt lager. Då kommer du vara skyddad när du tillbringar hela dagen med att tex. surfa eller åka skidor. När krämen inte längre är synlig på huden är det en indikation på att du behöver applicera mer.

Lättast att applicera vid rumstemperatur (20 grader eller högre). Vid kallare temperaturer kan du placera burken i fickan eller värma den i handen en stund, då blir konsistensen bättre. Tveka inte att använda naglarna, denna solkräm behöver lite kärlek när det är kallt, särskilt i början!

Instruktions video: https://www.youtube.com/watch?v=NLLwZ_S_y_c

För vem / vilka behov passar produkten?

Denna produkten är lämpad för alla som vill ha ett högeffektivt, vattenresistent solskydd för ansiktet. Tack vara sina naturliga och skonsamma ingredienser är produkten lämplig för personer med känslig hud i alla åldrar.

Original White passar bra till personer som vill ha en så simpel solkräm för sport som möjligt. Med endast tre ingredienser har solkrämen sin naturliga vita färg.

Mud Tint passar bra till personer som vill ha en solkräm för sport som är något mer diskret. Med ekologiskt kakaopulver har vi skapat en brun nyans som smälter in med hudens naturliga toner bättre än någon annan Face & Sport formula vi erbjuder.

Färgerna Ocean Blue och Retro Red skapar en rolig solkrämsupplevelse och är väldigt populära hos bland annat surfare och barn.

Vilken typ av produkt är detta (Vad)?

Denna naturliga zinkbaserade solkräm för ansiktet är främst anpassad för att användas vid aktivitet och sport i varma till tropiska miljöer.

Produkten påminner om vad livvakter och bergsklättrare traditionellt använder på sina näsor. Vid generös applicering syns solkrämen som ett synligt lager.

Ingredienser (INCI)

Original White
Cocos Nucifera oil (Kokosolja)°, Cera Alba (Bivax)°, Zinc Oxide (Zinkoxid utan nanopartiklar). °Ekologisk

För mer teknisk information, se vårt specifikationsblad: https://drive.google.com/open?id=14HE69YnjqhLjIztw2jvAyIM2mOUYe1pp

Specifikationer

Artnr: K00031

Andra varor från samma varugrupp

 • En bok om att stå rak i ryggen, våga ta konflikterna och axla ansvaret för fl...
  75 kr
 • Av Henning Mankell. Det här är en bok om hur mänskligheten levt och lever och...
  75 kr
 • Världen är inte bara blommor och kärlek. Men i alla tider har det funnits män...
  50 kr
 • Ett av de värsta kriminalfallen i svensk rättshistoria slutade med att två po...
  75 kr