Hem » Klimatprodukter » FEBO Solgraverare

FEBO Solgraverare

Artikelnamn: Solgraverare Febo
300 kr

Beskrivning

FEBO - en unik pensel för att rita med solen!

Har du någonsin ritat med hjälp av solen? Nu kan du, träffa FEBO! Inspirerad av en grundläggande princip i naturen, kan du nu skapa unika och permanenta konstverk.

Föreställ dig ett enkelt verktyg som låter dig använda solen som du vill. FEBO använder solenergi så att du kan dra nytta av olika ytor transport solstrålar. Varje spår kommer att vara olika och unika beroende på styrkan av solen.

FEBO använder den vetenskapliga principen med förstoringsglas för att hjälpa dig kreativt nå din inre konstnär. Genom att koncentrera solljuset på en viss punkt, förstärker den solstrålarna och skapar permanenta gravyrer på vilken yta som helst som du väljer som en duk.Den är lätt att använda, gör bara en enkel dragning med en penna och spåra det med hjälp av FEBO för att uppnå snabbare, enklare och bättre resultat. Det börjar arbeta nästan omedelbart. Tack vare sin enkelhet, är FEBO kul för alla åldrar och kunskapsnivåer. Inte bra på att rita ?! Schabloner ingår i paketet!

Anpassa dina favorittillhörigheter på några minuter. Den har en sofistikerad design i en enkel produkt. Kombinationen av trä och glas ger en raffinerad touch som gör det hållbart. 

Läs mer

Dokument (0)

Specifikationer

Artnr: solgraverare1702

Andra varor från samma varugrupp

 • Bomullsnätpåse med dragsko i ekologisk GOTS certifierad bomull, 2st, MEDIUM ...
  95 kr
 • En robust friluftsanpassad solcellsladdare, byggd för att hålla för alla dina...
  599 kr
 • ETC kondomen Inte en borgare till! är inte så kallade budgetkondom utan den ä...
  10 kr
 • Välj bort plastpåsar och använd bomullskasse när du handlar. Det är bra för d...
  135 kr
  Slut i lager