FEBO Solgraverare

Använd solenergi för att skriva i material! Gravera in en text eller ett mönster med Febo solgraveraren!
Solgraverare Febo
Artnr solgraverare1702
449 kr
Bookmark and Share

FEBO - en unik pensel för att rita med solen!

Har du någonsin ritat med hjälp av solen? Nu kan du, träffa FEBO! Inspirerad av en grundläggande princip i naturen, kan du nu skapa unika och permanenta konstverk.

Föreställ dig ett enkelt verktyg som låter dig använda solen som du vill. FEBO använder solenergi så att du kan dra nytta av olika ytor transport solstrålar. Varje spår kommer att vara olika och unika beroende på styrkan av solen.

FEBO använder den vetenskapliga principen med förstoringsglas för att hjälpa dig kreativt nå din inre konstnär. Genom att koncentrera solljuset på en viss punkt, förstärker den solstrålarna och skapar permanenta gravyrer på vilken yta som helst som du väljer som en duk.Den är lätt att använda, gör bara en enkel dragning med en penna och spåra det med hjälp av FEBO för att uppnå snabbare, enklare och bättre resultat. Det börjar arbeta nästan omedelbart. Tack vare sin enkelhet, är FEBO kul för alla åldrar och kunskapsnivåer. Inte bra på att rita ?! Schabloner ingår i paketet!

Anpassa dina favorittillhörigheter på några minuter. Den har en sofistikerad design i en enkel produkt. Kombinationen av trä (bokträ) och glas ger en raffinerad touch som gör det hållbart. 

Leveransinformation

Läs mer om våra leveransvillkor i våra köpvillkor.

Andra varor från samma varugrupp

Portabel solspis som kan användas året runt o...
4 700 kr
Art nr. solsource-1508
Skydda dig själv och dina kära i vintermörkret!
från 49 kr
Ett nödbatteri som kan jumpstarta ditt bilbat...
2 895 kr
Art nr. starmonkey400-1503
Ett USB-minne på 16 GB. tillverkat i bambu
189 kr
Art nr. usbminne1702

NYHETER