Hem » Klimatprylar » Fritid » FEBO Solgraverare

FEBO Solgraverare

Artikelnamn: Solgraverare Febo
339 kr

Beskrivning

FEBO - en unik pensel för att rita med solen!

Har du någonsin ritat med hjälp av solen? Nu kan du, träffa FEBO! Inspirerad av en grundläggande princip i naturen, kan du nu skapa unika och permanenta konstverk.

Föreställ dig ett enkelt verktyg som låter dig använda solen som du vill. FEBO använder solenergi så att du kan dra nytta av olika ytor transport solstrålar. Varje spår kommer att vara olika och unika beroende på styrkan av solen.

FEBO använder den vetenskapliga principen med förstoringsglas för att hjälpa dig kreativt nå din inre konstnär. Genom att koncentrera solljuset på en viss punkt, förstärker den solstrålarna och skapar permanenta gravyrer på vilken yta som helst som du väljer som en duk.Den är lätt att använda, gör bara en enkel dragning med en penna och spåra det med hjälp av FEBO för att uppnå snabbare, enklare och bättre resultat. Det börjar arbeta nästan omedelbart. Tack vare sin enkelhet, är FEBO kul för alla åldrar och kunskapsnivåer. Inte bra på att rita ?! Schabloner ingår i paketet!

Anpassa dina favorittillhörigheter på några minuter. Den har en sofistikerad design i en enkel produkt. Kombinationen av trä och glas ger en raffinerad touch som gör det hållbart. 

Läs mer

Dokument (0)

Specifikationer

Artnr: solgraverare1702

Andra varor från samma varugrupp

 • Praktiskt knäskydd i memoryfoam för ditt trädgårdsarbete.
  249 kr
 • Välj bort plastpåsar och använd bomullskasse när du handlar. Det är bra för d...
  115 kr
  ( 135 kr)
 • Bomullsnätpåse med dragsko i ekologisk GOTS certifierad bomull, 1st LARGE Vä...
  64 kr
  ( 75 kr)
 • En unik penna gjord utav återvunnet trä
  39 kr