Hem » Klimatprodukter » Solceller » Mini Beast Centre med solcellslampa

Mini Beast Centre med solcellslampa

Artikelnamn: Mini Beast Centre med solcellslampa
369 kr

Beskrivning

Ett studiecenter för att locka in och studera nattflygande insekter.

Det upplysta Mini Beast-centret är inte bara bra för att samla in och studera insekter, utan har även en solcellslampa som lyser i mörkret och kan locka till malar.

Insekterna kan placeras inuti studiecentret antingen via öppningsskivan eller genom öppningsportarna med perspexfönster. Kvistar och blomstjälkar kan också läggas in för att ge en tillfällig livsmiljö medan du studerar dina insekter.

Rephandtag gör att du enkelt kan bära på studiecentret när du går ut och samlar intressanta varelser. Mini Beast-centret är tillverkat av långsamt kryddat FSC-certifierat virke för hållbarhet och kräver inte några kemiska behandlingar.

På toppen av Mini Beast-centret finns solcellslampan. Detta är perfekt för att locka nattflygande insekter. Se till att det uppladdningsbara batteriet som driver solcellslampan får en bra laddning genom att lämna studiecentret ute i starkt ljus under dagen. På kvällen öppnar du sidofönstren för att låta insekter som lockas av ljuset komma in i studiekammaren.

När du har haft en titt på dina insamlade insekter öppnar du bara alla fönster och toppen och släpper ut dem tillbaka i naturen.

Vikt: 0,7 kg
Storlek: L:17 × B:16 × H:24 cm

Specifikationer

Artnr: Mini Beast Centre med solcellslampa

Andra varor från samma varugrupp

  • Kursen vänder sig till dig som vill börja montera din solcellsanläggning. Un...
    från 2 000 kr
  • För 500 kr sätter vi upp en solcellspanel på 280 W i en av våra parker.
    500 kr
  • Irrigatia SOL C12 är en smart, praktisk och miljövänlig lösning för ditt beva...
    från 1 400 kr