Hem » Klimatprodukter » Odling » Sekatör med trähandtag 'Wooden Snips'

Sekatör med trähandtag 'Wooden Snips'

Artikelnamn: Sekatör med trähandtag 'Wooden Snips'
279 kr

Beskrivning

En nättare sektör i rostfritt stål med trähandtag, från engelska Kent & Stowe

Perfekt för att enkelt beskära krukväxter och kryddväxter inomhus eller finputsa buskar och andra växter i trädgården som har lite känsligare stjälkar. Passar bra för precisionsklippning.

Högkvalitativa blad av rostfritt stål
Traditionellt askhandtag, avsmalnande för bra komfort. FSC-certifierat (Forest Stewardship Council), som är en certifieringsstämpel för hållbart skogsbruk.
Bypass-skärblad för ett rent och exakt snitt. Funktionen ger mindre risk för skada på vedens kärl som inte trycks ihop.
Skärdiameter: 10 mm

Vård:
Torka av med en oljad trasa efter varje användning för att hålla bladen i gott skick.
Slipa vid behov.

Om Kent & Stowe

Vertygen från Kent & Stowe bygger på tradition och är utformade för livet. Utbudet är omfattande och består av högkvalitativa redskap i rostfritt stål tillverkade i England för alla aspekter av odling, beskärning och underhåll i trädgården.

Den helt nya serien Garden Life består av redskap som är ca 40% lättare än orginalmodellen. Redskap som är nättare och lättare att använda i trånga rabatter och kring buskar och träd och för den som föredrar redskap som inte är så tunga men trots det har samma gedigna kvalitet.

Verktygen har utformats med funktionalitet, prestanda och estetik i åtanke. Hög kvalitet på huvuden i högkvalitativt rostfritt stål minskar markfriktionen och vidhäfning samtidigt som det ger ett utmärkt rostskydd. Handtagen är tillverkade i avsmalnande vackert askträ som ger en bra komfort vid användningen.

I sortimentet finns förutom olika typer av spadar, krattor och planteringsredskap allt från högkvalitativa beskärningsredskap med allt från knivar, sekatörer, häcksaxar och sågar, uppbindning med stil, samt en serie väldigt användbara trädgårdshandskar i mycket bra kvalitet.
Verktygen från Kent & Stowe har sitt ursprung i design och ritningar av trädgårdsredskap från 1800-talet. Det traditionella utseendet kombinerat med avancerad tillverkningsteknik ger sammantaget redskap som har både en skön känsla och hög kvalitet.

Specifikationer

Artnr: K00276

Andra varor från samma varugrupp

 • Med denna mindre version av vår populära odlingsstation får man plats med myc...
  från 50 kr
 • Dekorativt fjärilsbo tillverkad i FSC-certifierat trä och återvunnen plast. H...
  305 kr
 • Denna stadiga vagn gör det smidigt att odla året om. Odlingen flyttas dit man...
  1 950 kr
 • Stickad handske i bambufiber. 100% ekologiskt nedbrytbart vilket gör handsken...
  70 kr