Hem » Klimatprodukter » Mobilskal » Mobilskal till iPhone 11 PRO av svenskt hyggefritt trä, natur eller färg
 •  
 • Grön, rosa och blå, färg
 • Ask, gullregn och alm, naturfärg
 • körsbär och björk, naturfärg

Mobilskal till iPhone 11 PRO av svenskt hyggefritt trä, natur eller färg

Artikelnamn: Färgat mobilskal iPhone 11 PRO, Blå
549 kr
Artikelnamn: Färgat mobilskal iPhone 11 PRO, Grön
549 kr
Artikelnamn: Färgat mobilskal iPhone 11 PRO, Rosa
549 kr
Artikelnamn: Natur mobilskal iPhone 11 PRO, Alm
599 kr
Artikelnamn: Natur mobilskal iPhone 11 PRO, Ask
599 kr
Artikelnamn: Natur mobilskal iPhone 11 PRO, Björk
599 kr
Artikelnamn: Natur mobilskal iPhone 11 PRO, Gullregn
599 kr
Artikelnamn: Natur mobilskal iPhone 11 PRO, Körsbär
599 kr

Beskrivning

Här kan du beställa mobilskal för iPhone 11 PRO i natur (alm, ask, björk, körsbär eller gullregn) eller färgat skal (rosa, blå eller grön)

Skalen tillverkas på beställning och leveranstiden är ca 2-3 veckor från leverantör. Helt platsfria mobilskal tillverkade med unik innovation!

BARK mobilskal är bearbetade ur 100% svenskt hyggesfritt lövträ. All tillverkning sker i egna lokaler i Spånga utanför Stockholm där skalen också får en slutbehandling med miljövänlig hårdvaxolja. Skogen och dess fantastiska möjligheter är inspirationen. Varje skal är unikt - välj mellan olika träslag och färger.

Skalen är minst lika stöttåliga som plastskal. Tekniken är noggrant utvecklad för att optimera träets styrka som hänger ihop med dess fiberriktning. Kanterna stärks av korsade fiberriktningar och BARK är stolta över att tillverka skal i 100% trä.

Allt virke är spårbart och du som kund kan därför läsa om vart just virket till ditt skal har vuxit. För att bidra till att bevara skogens ekosystem kommer virket från hyggesfri avverkning i stället för att kalhugga. På detta sätt bevaras många fler växtarter, trädslag, insekter, svampar och djur. Läs mer på barksweden.com

Trädet som blev ditt skal

Här växte dn ASK
Ask (Fraxinus excelsior) är ett stort lövträd i familjen syrenväxter. Trädet är omtalat för att deras löv slår ut sist av alla (inhemska) lövträd på våren. Denna ask har vuxit i ett skogsparti i Vingåker i Södermanland. Det gamla askträdet fälldes för att ge plats åt ny föryngring av lövträd. Det vackra virket finns nu kvar som minne och pryder din telefon.

Här växte din ALM
Denna mångåriga alm har vuxit vid Skånska Gruvan på kungliga Djurgården i Stockholm. Då trädet angreps av almsjuka var det tvungen att tas ner. Efter att ha stämt av med Djurgårdsförvaltningen fick vi rädda en del virke. Skansen Bygg har hjälp till med att såga upp virket till plankor. Det vackra virket finns nu kvar som minne och pryder din telefon.

Här växte din BJÖRK
Denna björk, ca 150 år gammal, har vuxit i Ulla Klebergs trädgård i Stjärnsund i Dalarna. Trädet har varit älskat och prytt gården. Den har varit hem för fåglar och plats för lek med gunga och hängmatta. Då det var stor risk att det 30 meter höga trädet skulle knäckas hjälpe Ullas granne från Plockhugget henne att ta ner trädet. Kvar står nu en högstubbe som ett historiskt dokument och för den biologiska mångfaldens skull. Det vackra virket finns nu kvar som minne och pryder din telefon.

Här växte ditt KÖRSBÄR
Körsbärets (Prunus) mörka, vackra ådring gör att träet ibland kallats för ”svensk teak”. Virket till ditt skal kommer från en liten gård i trakterna kring byn Stallarp på det småländska höglandet. Trädet växte på en betesmark och fälldes för att det stod i vägen för framkommligheten. Det vackra virket finns nu kvar som minne och pryder din telefon.

Här växte ditt GULLREGN
Sett till virkets mönstring är gullregn (Laburnum anagyroides) ett så nära tropiskt träd vi kommer i Sverige. Virket till ditt skal kommer från en liten gård i trakterna kring byn Stallarp på det småländska höglandet. Då trädet skymmde sikten från köksfönstret fick det kapas men finns nu kvar som minne och pryder din telefon.

Gillar du kulörer? Till de färgade skalen använder vi restbitar med mindre utpräglad mönstring än de naturella. Detta för att minimera spillet av virke. De kan variera i träslag men är ofta björk och självklart hyggesfritt. De finns i färgerna grön, rosa och blått och är även de behandlade med endast hårdvaxolja.

OBS! Alla mönster är unika och kommer att variera från bilderna. Bilderna visar också träslag men kommer att vara anpassade för rätt mobilmodell, därav kommer kamerahål osv att sitta anpassat för den modell som du beställer. 

Specifikationer

Artnr: Mobilskal iPhone 11 PRO Blå, färgad
Artnr: Mobilskal iPhone 11 PRO Grön, färgad
Artnr: Mobilskal iPhone 11 PRO Rosa, färgad
Artnr: Mobilskal iPhone 11 PRO Alm, natur
Artnr: Mobilskal Iphone 11 PRO Ask natur
Artnr: Mobilskal Iphone 11 PRO Björk natur
Artnr: Mobilskal Iphone 11 PRO Gullregn natur
Artnr: Mobilskal Iphone 11 PRO Körsbär natur

Andra varor från samma varugrupp

 • Här kan du beställa mobilskal för iPhone SE 2020 i natur (alm, ask, björk, kö...
  från 549 kr
 • Här kan du beställa mobilskal för iPhone XR i natur (alm, ask, björk, körsbär...
  från 549 kr
 • Unika helt plastfria mobilskal tillverkade av 100 % svenskt hyggesfritt lövtr...
  549 kr
 • Här kan du beställa mobilskal för iPhone X i natur (alm, ask, björk, körsbär ...
  från 549 kr