Hem » Fairphone » Mobilskal till Fairphone 4 av svenskt hyggefritt trä, natur
 • Fairphone Alm
 • Fairphone Ask
 • Körsbär

Mobilskal till Fairphone 4 av svenskt hyggefritt trä, natur

Artikelnamn: Mobilskal Fairphone 4 Alm, ofärgat
599 kr
Artikelnamn: Mobilskal Fairphone 4 Ask, ofärgat
599 kr
Artikelnamn: Mobilskal Fairphone 4 Körsbär, ofärgat
599 kr

Beskrivning

I samarbete med företaget BARK kan vi äntligen presentera unika mobilskal i 100 % hyggesfritt lövträ till Fairphone4. Mobilskalen finns för närvarande alm, ask och björk. Leveranstiden är 2-4 veckor på grund av att de tillverkas vid beställning..

BARK mobilskal är bearbetade ur 100% svenskt hyggesfritt lövträ. All tillverkning sker i egna lokaler i Spånga utanför Stockholm där skalen också får en slutbehandling med miljövänlig hårdvaxolja. Skogen och dess fantastiska möjligheter är inspirationen. Varje skal är unikt - välj mellan olika träslag och mönstring.

Skalen är minst lika stöttåliga som plastskal. Tekniken är noggrant utvecklad för att optimera träets styrka som hänger ihop med dess fiberriktning. Kanterna stärks av korsade fiberriktningar och BARK är stolta över att tillverka skal i 100% trä.

Allt virke är spårbart och du som kund kan därför läsa om vart just virket till ditt skal har vuxit. För att bidra till att bevara skogens ekosystem kommer virket från hyggesfri avverkning i stället för att kalhugga. På detta sätt bevaras många fler växtarter, trädslag, insekter, svampar och djur. Läs mer på barksweden.com

Grundidéen hos Bark Sweden är att skapa träprodukter av lokalt och återvunnet material. Vi tillverkar unika mobilskal av svenskt lövträ som blivit över vid skogsvård i parker och grönområden. Varje år avverkas tonvis med lövträ av naturliga skäl som ofta bränns eller flisas. Många av dessa träd är gamla och har fantastiska mönster. Vad som vid första anblicken kan se ut som skräp kan också vara en gömd skatt.

OBS! Alla mönster är unika och kommer att variera från bilderna.

Specifikationer

Artnr: Mobilskal Fairphone 4 Alm, ofärgat-copy1
Artnr: Mobilskal Fairphone 4 Ask, ofärgat-copy1
Artnr: Mobilskal Fairphone 4 Körsbär, ofärgat

Andra varor från samma varugrupp

 • Klä din mobil i helt plastfria mobilskal tillverkade av 100 % svenskt hyggesf...
  599 kr
 • FINNS I LAGER!  FAIRPHONE 4 (128 GB) GRÅNya Fairphone är hållbar, långlivad ...
  6 290 kr
 • Fina skal helt i trä från Bark Sweden. Skalen tillverkas för hand vid beställ...
  599 kr
 • Fairphone USB-C 2.0-laddningskabel är förstärkt med flätad, 100 % återvunnen ...
  249 kr