Hem » Böcker » Kokböcker » Mera vego

Mera vego

Artikelnamn: Mera vego : Mat för hela familjen
199 kr

Beskrivning

I en tid då rapporterna om sambandet mellan världens köttproduktion och det växande klimathotet duggar tätt börjar allt fler blickar lämna charkdisken och söka sig mot grönsakshyllan. Men för många slutar det vid den där sneglingen. För vad sjutton lagar man, när man ska laga vegetarisk mat? Kommer alla att bli mätta? Kommer barnen ens vilja smaka?

I Mera vego finns 60 familjeanpassade vegetariska recept, indelade i kapitel som baserar sig på tillagningstid. Här finns rätter som tar max 20 minuter att laga en stressig torsdag efter jobbet. Men också vardagsrecept, för alla som kan tänka sig att lägga en dryg halvtimme på middagen. Och helgrätter, som kräver lite mer, men som blir desto lyxigare. Dessutom får du recept på vegetarisk plockmat, bra mellanmål, goda efterrätter och mängder av praktiska tips.

Mera vego vänder sig till alla som behöver vegetarisk matlagningsinspiration. Oavsett om du har som mål att din familj ska skippa köttet lite då och då, eller om du redan lagar massor av vegetarisk mat men är trött på dina gamla recept, så är den här kokboken en färgglad, fullmatad och snygg inspirationskälla i ditt kök. Mera vego åt folket!

Sara Ask är barndietist, matskribent och föreläsare med lång erfarenhet som receptskapare, bland annat för tidningen Vi Föräldrar.

Lisa Bjärbo är journalist, författare, bloggare och förälder till två små kräsna vegetarianer.

Författare: Ask, Sara; Bjärbo, Lisa
Förlag: Ordfront Förlag
Bandtyp: Inbunden
Utgivn. datum: 2014-08-06
Omfång: 151 Sidor

Specifikationer

Artnr: 9789170377808

Andra varor från samma varugrupp

 • Denna bok ger dig solid baskunskap om olika sorters kryddväxter och hur de od...
  199 kr
 • I Häxans kokbok lär du känna goda, hälsobringande och magiska växter du kan h...
  269 kr
 • Det här är en bok som handlar om motsatsen till slentrianmässiga måltider. Hä...
  210 kr
 • Uppföljaren till 2014 års kokbokssuccé Mera vego är här! I Ännu mera vego fin...
  260 kr