Hem » Böcker » Lustans tivoli

Lustans tivoli

Artikelnamn: Lustans tivoli
229 kr

Beskrivning

En berättelse om en sjuttioårig kvinna, om ohämmad kåthet, het passion, besinningslös förälskelse, osannolik vänskap och om innerlig kärlek. Detta är berättelsen för den mogna kvinnan som inte nöjer sig med att sitta och mata duvorna i parken. Spännande läslust för den som vill inspireras att tänka utanför de vanliga ramarna. I boken Lustans Tivoli får vi följa 69-åriga Birgitta, som har ett förflutet som prostituerad, missbrukare och fängelsekund.

I över trettio år har hon tillbringat sin tid som lyckligt gift med Leif, hon har fött dottern Linda och dessutom gjort en betydande klassresa. Som väletablerad skattebetalare har hon hunnit med nästan lika mycket som hon gjorde som kriminell. Hon har startat framgångsrika företag, blivit bekant med den välmående medelklassens koder och skapat ett tryggt och representativt hem.

Det är då det förflutna knackar på dörren.

Birgitta Andersson är född 1943 på Söder i Stockholm. Hon har en bakgrund som prostituerad och kriminell, men har också arbetat som journalist och drivit egna företag. Vid 67 års ålder debuterade hon med den självbiografiska romanen Blondie hos Bokförlaget Lind & Co. Boken blev en succé och har sedan utgivningen 2010 sålt i närmare 90 000 ex och bland annat utsetts till Månadens Bok.

Författare: Andersson, Birgitta
Förlag: Ordberoende Förlag
Bandtyp: Inbunden
Utgivn. datum: 2016-04-06
Omfång 232 Sidor

Frakt och klimatkompensation ingår i priset.

Specifikationer

Artnr: 9789187595233

Andra varor från samma varugrupp

 • Det handlar om att aldrig kompromissa, det handlar om kärleksbrist och trasig...
  170 kr
 • Året är 1914, det stora krigets första år. Lars Tobiasson-Svartman har fått e...
  155 kr
 • Henning Mankells böcker om Joel har belönats med Nils Holgerssonpriset samt D...
  189 kr
 • Horace Engdahl samlar återigen sådana aforismer, längre funderingar och plöts...
  249 kr