Hem » Böcker » Samhälle och debatt » Liten handbok i konsten att bli lesbisk

Liten handbok i konsten att bli lesbisk

Artikelnamn: Liten handbok i konsten att bli lesbisk
199 kr

Beskrivning

Provocerande, kaxig & rolig handbok i konsten att bli lesbisk. Mian Lodalen och Matilda Tudor guidar dig rätt och lär dig våga säga ja till nya möjligheter. Här blandas expertintervjuer, statistik och personliga betraktelser med illustrationer av Sveriges främsta serietecknare.

Tänk om sexualiteten inte är statisk? Tänk om alla kvinnor kan finna sin inre flata? Då skulle bara en galning fortsätta att leva med män i ett ojämställt samhälle.

Eller?

I Liten handbok i konsten att bli lesbisk får du svaret. Expertintervjuer, statistik och personliga betraktelser ger vägledning och du utmanas att våga ta steget över till den andra sidan. Med en stor portion humor argumenterar Mian Lodalen och Matilda Tudor om alla fördelar med ett nytt liv som lesbisk, så som avancemang i karriären, mer pengar i plånboken, bättre sexliv och bättre hälsa. Här får du också de självklara svaren på varför du vill att även din dotter och mormor blir lesbisk, och varför till och med staten skulle tjäna på att alltfler växlar om.

Så vad väntar du på? Med den här boken som guide kan livet ta sig en vändning du inte trodde var möjlig. Livet kan vara outgrundligt och spännande, och det går inte i repris. Så våga säga nej till det invanda och våga säga ja till nya möjligheter. Du kan om du vill. Läs! Och njut sedan.

I boken medverkar flera av Sverige främsta serietecknare som till exempel Liv Strömqvist, Hanna Gustavsson och Nina Hemmingsson. Dessutom intervjuas bland andra Maria Sveland, Nour El Refai, Tiina Rosenberg, Kakan Hermansson och Annika Norlin.


Författare: Mian Lodalen, Matilda Tudor
Förlag: Leopard Förlag
Bandtyp: Dansk band
Utgivn. datum: 2016-12-06
Omfång: 253

Dokument (0)

Specifikationer

Artnr: 9789173437264

Andra varor från samma varugrupp

 • Detta är en vackert illustrerad presentbok och en unik sammanställning över 2...
  149 kr
 • I sin hyllade essäsamling skriver Roxane Gay om allt från Alfapet, fat camps,...
  99 kr
  Slut i lager
 • Vad är bakgrunden till Trumps valseger? Finns bostadsbubblan? Inte minst – ka...
  77 kr
  ( 155 kr)
 • Substans är en tankebok om för alla som är intresserade av skrivande. Den vil...
  180 kr