Hem » Klimatprodukter » Lifeair IonFlow 50 Signatur

Lifeair IonFlow 50 Signatur

Artikelnamn: lifeair IonFlow 50 signatur
4 299 kr

Beskrivning

Ett vackert luftrenare för renare och hälsosammare luft.

Lifeair IonFlow 50 Signature är en vacker luftrenare, som med sin höjd på 56 cm lämpar sig lika bra att placeras på golvet som på ett bord. Designen är smakfull med LED-lampor i foten.

Med sin vackra design ger IonFlow 50 en renare och hälsosammare inomhusluft på ett elegant sätt. Luftrenaren är både effektiv och tyst och passar med sina rena linjer och slimmade siluett in i vilken miljö som helst, och är anpassad för att rena rum på upp till 50 m².

Lifeair IonFlow 50 Signature har vunnit flera fina utmärkelser för sin design, bland andra the International Design Excellence Awards 2007 (IDEA).

Luftrenaren eliminerar effektivt luftburna partiklar (med en storlek på 0,01–1,0 µm) såsom damm, rök, pollen, bakterier, virus, svampsporer, mögel, hudavlagringar från djur och mycket mer. Du behöver bara stoppa i kontakten och sedan låta luftrenaren göra sitt jobb dygnet runt. IonFlow 50 har en låg energiförbrukning, mindre än 7 watt i timmen, och är väldigt tystgående med en ljudnivå på mindre än 5 dB.

Du gör vid behov enkelt ren uppsamlaren med varmt vatten och eventuellt lite diskmedel, och du behöver aldrig byta ut något filter.

Varför du behöver en luftrenare
Vi tillbringar 90% av tiden inomhus, och därför är det så viktigt att vi har bra luft i vår inomhusmiljö. De flesta moderna hem är väl isolerade med liten eller ingen cirkulation av frisk luft, och luften inne kan faktiskt vara upp till fem gånger mer förorenad än luften utomhus!

En luftrenare minskar den allmänna luftföroreningen inomhus och ger en fräschare rumsluft. Luften blir fri från damm, kvalster, pollen, rökpartiklar och dålig lukt, vilket gör att du kan andas lättare.

För den som har problem med allergi och astma, åkommor som blir allt vanligare i Europa, gör luftrenaren stor skillnad för att minska symptomen. Och vill du slippa grannens röklukt i ditt hem är en luftrenare att rekommendera!

Registrera din LifeAir-produkt och erhåll garanti
Klicka på länken och registrera din vara!

Specifikationer

Artnr: lifeair signatur

Andra varor från samma varugrupp

 • Vi tillverkar en bokashiboll av näring och biokol som vi sen slänger ner i sj...
  200 kr
 • Nu har vi äntligen fått in nya Fairphone 3+! Det här är en mobil som är annor...
  från 5 940 kr
 • Grilla med vår biokolsgrill. Använd biomassa från din egen trädgård. Efter gr...
  4 500 kr
 • Läckra miljövänliga fordal till iPhone 6/6s/7/8 som ger ett bra skydd för din...
  313 kr