Hem » Klimatprodukter » Hushåll » Lifeair IonFlow 50 Evolution

Lifeair IonFlow 50 Evolution

Artikelnamn: Lifeair IonFlow 50 Evolution
2 999 kr

Beskrivning

Det här är en manick som renar luften. Utan filter eller fläktljud. Den jobbar med negativa joner som binder alla små partiklar som finns. Det kan vara partiklar från t.ex. sot, pollen, asfalt, rök eller mögel. Dessutom klarar den allergiframkallande partiklar från pälsdjur. Partiklarna, som nu är negativt laddade söker sig till en positivt laddad yta. Golvet är en sådan. En fördel med renaren (som heter LightAir) är den starkt positivt laddade metallhylsan. Denna attraherar en stor del av partiklarna, vilket medför att man inte behöver våttorka golven lika ofta som den som köpt en konventionell jonbaserad luftrenare. Hylsan rengöres i t.ex. diskhon, med varmvatten och lite diskmedel vid behov.

Våren är ju allergitider. En allergiker kan ha den i sovrummet. Där befinner man sig normalt under 8 timmar per dygn, och det räcker oftast för att ”rensa systemen” så att man börjar dagen i gott skick. Har man kraftig allergi kan det vara bra att ha en på jobbet också.

Effektiv

Reducerar effektivt luftburna partiklar (storlek 0,01-1,0 μm) såsom damm, pollen, rök, allergener, bakterier, virus, mögel, m.m. Den är speciellt effektiv i att rena luften från de minsta partiklarna som anses vara farligast för vår hälsa.

Filterfri

Inga dyra filter att byta ut istället en kollektor som du enkelt tvättar ren i vatten och diskmedel vid behov.

Tyst

Mindre än 5 dB. Som jämförelse anses 45 dB hindra och störa daglig aktivitet. De flesta luftrenare har en ljudnivå på

35-80 dB.

Energisnål

Går på bara 12V och förbrukar endast 7W per timme, vilket är betydligt lägre än de flesta luftrenare. Energikonsumtionen är mycket relevant då IonFlow 50 liksom alla luftrenare måste vara på hela tiden för att effektivt hålla nere partikelkoncentrationen.

Ozonfri

0 ppm, ozonnivån är inte ens mätbar och anses därför vara noll. Så vitt vi vet är Lifeair den första som lyckats generera en mycket hög koncentration av negativa joner utan att producera ozon som en biprodukt.

Prisbelönt design

Lifeair IonFlow 50 har blivit belönad med ett flertal prestigefyllda design priser, bland annat International Design Excellence Awards (IDEA) och Elle Decor Rising Star Award.

Lätt att montera, använda och underhålla

Sätt bara i kontakten och låt luftrenaren göra sitt jobb. Det är endast 4 delar att sätta samman och inga rörliga delar som lätt kan gå sönder! Underhållet är enkelt och lättskött då du då och då endast lyfter av kollektorn och rengör den i vatten.

Kompakt

Liten och lättplacerad. Bland de fyra modellerna finns det alltid någon som passar just dig och din miljö.

Miljövänlig

Lifeair strävar efter att respektera miljön under produktens hela livscykel. 

Mått: 7.5x23 inches / 19x59 cm

Vikt: 5.9 lbs / 2.7 Kg (excl. adapter)

Yta: ca. 540 sq ft / 50 m2

Ljudnivå: 5 dB

Energiförbrukning: 7W

Ozonutsöndring: 0 ppm,  (instrumentet mäter ända ner till 0,002 ppm och Lightair gör inget utslag)

Certifieringar: EMC (Electromagnetic Quality) CE, ETL (US), GS, S, BSMI, CQC

Partikelreduktion: Eliminerar effektivt partiklar  (storlek 0.01-1.0 μm). Speciellt effektiv mot de minsta och farligaste partiklarna (nanopartiklar  under 0.1 µm), men även på större partiklar (1.0-25.0 μm) på en acceptable nivå.

Jonproduktion: 250 000 negativa joner/cm3 på 1 meters avstånd.

Dokument (0)

Specifikationer

Artnr: Lifeair Evolution

Andra varor från samma varugrupp

 • Bomullsnätpåse med dragsko i ekologisk GOTS certifierad bomull, 1st MEDIUM V...
  65 kr
 • Ett ekologiskt alternativ till värmeljus.
  99 kr
 • Set med fem rektangulära, handgjorda växtetiketter tillverkade av FSC-ek.
  69 kr
 • Ett ekologiskt alternativ till värmeljus.
  80 kr