Hem » Böcker » Ja jag har mens, hurså?

Ja jag har mens, hurså?

Artikelnamn: Ja, jag har mens, hurså?
199 kr

Beskrivning

Mens alltså. Vad är det egentligen? Och varför är det så pinsamt, att en gömmer tampongen i tröjärmen på väg till toaletten? Komikern och Youtube-fenomenet Clara Henry har svaren. För alla som väntar sin första mens, har fått mens eller har någon i sin närhet som klagar över denna fantastiska plåga, förklarar hon vad det innebär att ha en livmoder.

Har du alltid undrat vad mens är, varför det kan göra så fruktansvärt ont i magen eller varför det enda du vill göra ibland är att äta choklad och titta på söta kattvideor? Har du reagerat på hur tabubelagt det är att prata om något som hälften av jordens befolkning går igenom en gång i månaden under hela sitt fruktbara liv? Och framför allt: har du letat efter det bästa svaret till frågan ?har du mens eller??

I Ja jag har mens, hurså? delar Clara Henry med sig av sina egna erfarenheter och personliga tips till alla som har eller väntar på att få mens. Hon förklarar även olika termer och vad menstruation faktiskt innebär, går igenom olika mensskydd, redogör för hur man behandlat mens historiskt och om sambandet mellan mens och jämställdhet. Allt detta med sin unika, starka och underhållande röst.

Och om du plötsligt skulle sukta efter något sött ? vare sig det gäller godis eller gulliga djur ? misströsta ej. I den här boken finner du allt du söker. Välkommen till mensklubben!

Författare: Henry, Clara
Förlag: Bokförlaget Forum
Mediatyp: Inbunden
Utgivn. datum: 2015-09-23
Omfång: 187 Sidor

Frakt och klimatkompensation ingår i priset.

Dokument (0)

Specifikationer

Artnr: 9789137145549

Andra varor från samma varugrupp

 • Lovette Jallow lär dig allt du någonsin undrat om smink. Hur lägger du den bä...
  219 kr
 • »Odla i stan« är min lägesrapport från Stockholm. Detta är gatuodling just nu...
  230 kr
 • I den här boken presenteras en samling mönster från den nordiska stickkonsten...
  189 kr
  Slut i lager
 • Sprängfylld med fakta, tips och kuriosa om din katt som passar både dig som ä...
  239 kr