Hem » Klimatprylar » Trädgård » Irrigatia SOL C12

Irrigatia SOL C12

Artikelnamn: Irrigata SOL C12
1 099 kr

Beskrivning

Irrigatia SOL C12 är en smart, praktisk och miljövänlig lösning för ditt bevattningsbehov som ger dina växter vatten även när du är bortrest. Fungerar utmärkt för bevattning av växter i kruka, upphöjda odlingsbäddar, amplar och i växthus.

Ingen anslutning till vattenkran eller el vilket gör detta till en både miljövänlig och säker lösning eftersom det inte finns någon risk med anslutning till vattenledningen som kan förorsaka allvarliga problem om kopplingen släpper.

Med den solcellsdrivna pumpen bevattnas dina växter direkt från en vattentunna. Fyll en tunna med regnvatten eller direkt från kranen och låt sedan den solcellsdrivna pumpen sköta distributionen av vatten ut till droppmunstyckena.

Använd en vattenlöslig näring som späds ut för att motsvara veckodosen och blanda i vattentunnan för kontinuerlig näringstillförsel till dina växter.

Pumpen startar automatiskt var tredje timme och kör tills batteriet laddning minskar. Detta gör också att växterna får mer vatten när det är soligt.

Grundsatsen innehåller 12 munstycken och är tillräckligt för att täcka behovet för t.ex 12 stycken 20-literskrukor. Pumpen klarar att förse upp till 36 droppmunstycken.

 

Förpackningen innehåller:
Irrigatia huvudmodul med solceller och pump, 15 meter slang, 12 droppmunstycken, 12 T-hållare, filter och instruktioner.

 


Läs mer

Dokument (0)

Specifikationer

Artnr: irrigatasolc12-141201

Andra varor från samma varugrupp

 • Underbart skön knädyna med minnesskum för trädgårdsarbete.
  249 kr
 • Växtlampa SunLite ger växterna ett välbehövligt tillskott av ljus under de mö...
  399 kr
 • Designade plantetiketter i ek, 5-pack tillverkade av FSC-träd.
  69 kr
 • Primula Grow har en ljussammansättning som är optimal för att odla växter ino...
  599 kr
 • Du kanske också är intresserad av

 • Utbyggnadsset med 15 meter slang och 12 munstycken.
  349 kr