Hem » Böcker » Iggy 4-ever

Iggy 4-ever

Artikelnamn: Iggy 4-ever
179 kr

Beskrivning

Iggy går i åttan och hatar sitt liv i största allmänhet. Skolan är tråkig, killarna är störiga och stämningen mellan henne och bästisen Julle blir allt mer irriterad. Till råga på allt går Iggys mobiltelefon sönder och katastrofen är ett faktum.

Iggys mamma är trött på att inte kunna kommunicera med sin dotter. Incidenten med mobiltelefonen blir droppen, och Iggy försöker desperat hitta en lösning på problemet. I ett försök att fly de störiga killarna i skolmatsalen hamnar Iggy och Julle med ett gäng i nian som de blir kompisar med. Det blir starten på något nytt och spännande, samtidigt som en ny rivalitet blossar upp. Iggy blir plötsligt  plågsamt medveten om saker hon inte tidigare fått syn på, och relationen till Julle blir allt mer komplicerad.

Utan vare sig smartphone eller pengar måste Iggy hitta en väg ut ur sin ökande frustration över omständigheter hon inte kan påverka. På Valborgsnatten ställs allt på sin spets och något händer som kanske, kanske får saker att förändras...

I Nattbarn, som belönades med Urhunden för 2013 års bästa svenska seriebok, fick vi lära känna Iggy - en kantig tonåring som utstrålar lika delar osäkerhet och integritet. Många läsare tog henne till sina hjärtan, och nu får vi äntligen följa hennes vidare öden.

Författare: Hanna Gustavsson

Förlag: Ordfront Förlag
Mediatyp/Bandtyp: Bok / Häftad

Pris är inklusive frakt och klimatkompensation.

Dokument (0)

Specifikationer

Artnr: 9789170378287

Andra varor från samma varugrupp

 • I Assar och Roy har hunden Roy flera huvudroller. Han spelar med i några tv-s...
  149 kr
 • Ordet fascism används ofta av politiker och journalister idag. Men vad betyde...
  215 kr
  Slut i lager
 • Ordet Synd betyder brott, förseelser, ogärning och skuld. Inom vissa religion...
  199 kr
 • Esben S Titlands serieversion av Pikettys Kapitalet i den 21:a århundradet ha...
  149 kr