Hem » Böcker » Skönlitteratur » Hyresgästerna

Hyresgästerna

Artikelnamn: Hyresgästerna
329 kr

Beskrivning

London 1922. Kriget har vänt upp och ner på allt och svept med sig pojkar och män. De kvinnor som nu måste leva vidare gör det i en helt ny värld som också bjuder nya friheter 

I ett stort hus i den burgna Londonförorten Camberwell bor Frances Wray med sin mor, mrs Wray. Deras liv har förändrats drastiskt. Familjens män har stupat och för att klara hyran blir mor och dotter nu tvungna att ta in hyresgäster. Ett ungt par ur den lägre tjänstemannaklassen, Lilian och Leonard Barber, flyttar in. In kommer den nya världen och dess sociala spänningar. Och när Frances, som är en modern kvinna med moderna idéer om kärlek, kommer allt närmare Lilian, påbörjas ett kammarspel som ska explodera med oförutsedda konsekvenser som följd.

Sarah Waters är tillbaka med en mästerlig roman om passion, svartsjuka och brott i tjugotalets London. Hyresgästerna är en bladvändare av en världsförfattare i sitt absoluta esse.

Sarah Waters (född 1966) är författare till sex historiska romaner och debuterade 1998 med Kyssa sammet. De senaste två böckerna, Nattvakten och Främlingen i huset, är nu åter aktuella i pocket. Waters har nominerats till Bookerpriset tre gånger. Samtliga romaner finns utgivna på svenska av Natur & Kultur.

Författare: Waters, Sarah
Förlag: Natur & Kultur Allmänlitt.
Bandtyp: Inbunden
Utgivn. datum: 2015-04-04
Omfång: 601 Sidor

Frakt och klimatkompensation ingår i priset.

Dokument (0)

Specifikationer

Artnr: 9789127141094

Andra varor från samma varugrupp

 • Libby var bara sju år när hennes mamma och två systrar mördades och vittnade ...
  109 kr
 • Tills vattnet stiger är en gripande berättelse om människans behov av gemensk...
  199 kr
 • Året är 1914, det stora krigets första år. Lars Tobiasson-Svartman har fått e...
  155 kr
 • Minnet av en smutsig ängel
  249 kr