Hem » Böcker » Kokböcker » Hjälp! Veganer på middag

Hjälp! Veganer på middag

Artikelnamn: Hjälp! Veganer på middag. Mat för vardag och fest
190 kr

Beskrivning

Tycker du att det känns svårt när vänner som är veganer ska komma på middag? Har du ingen aning om hur du ska få ihop en lyckad måltid utan att använda kött och andra animaliska produkter? I så fall: låt dig inspireras och få idéer i denna snygga vegankokbok!

Det här är en kokbok för erfarna veganer, nyblivna veganer, nyfikna icke-veganer och inbitna köttätare. Här presenteras härliga recept på veganmat som gör att du som värd eller värdinna kan glänsa även då veganer kommer på besök. Här finns också generella tips och produkttips som kan vara bra att ha till hands när man väntar vegangäster.

Låt dig till exempel lockas av förrätter som Mangocarpaccio och Spenat- och vattenmelonsallad, njut av Saffransspaghetti de Luxe eller Black pepper tofu till varmrätt, och avsluta med en Avokado- och chokladmousse på mandel­flarn eller Ljuvlig frusen bärcheesecake.

Boken innehåller avsnitt med tips på lämpliga veganprodukter och menyförslag.

Linda Andersson Hafner är vegan och har komponerat recepten och tagit foto. Hon har en hotell- och restaurangutbildning i botten och har jobbat på företag som ICA och Unilever. Linda har dessutom drivit bloggar med bland annat recept.

Lena Djuphammar är grafisk formgivare och foto­graf. Hon har jobbat för H&M och Åhléns.

Författare: Andersson Hafner, Linda
Förlag: Ordalaget Bokförlag
Bandtyp: Inbunden
Utgivn. datum: 2015-09-23
Omfång: 119 Sidor

Specifikationer

Artnr: 9789174691313-copy1

Andra varor från samma varugrupp

  • En roadtrip, ett friår, en enslig ö mitt ute i ett hav som fortfarande vimlar...
    250 kr