Hem » Böcker » Deckare » Handen

Handen

Artikelnamn: Handen
249 kr

Beskrivning

"Henning Mankell skriver så självklart, medryckande och intressant... Storyn och dialogerna gör att sidorna vänder sig av sig själv... Det är bara att gratulera deckarälskarna i Sverige, att ni får läsa Henning Mankells sista kriminalroman om Kurt Wallander." Sundsvalls Tidning

En höstdag 2002 får Kurt Wallander möjligheten att förverkliga en gammal dröm, att flytta från Ystad till landet. Men drömmen förvandlas snabbt till en mardröm. I husets trädgård hittar Wallander först ett nedgrävt lik, sedan ytterligare ett.

Den kriminaltekniska undersökningen visar att de har legat ett halvt sekel i jorden. Men vilka var dessa personer? Och hur kommer det sig att ingen har anmält dem saknade?

Wallander och hans kollegor tvingas söka sig bakåt i det förflutna för att hitta svaret på gåtan. Spåren leder mot en tragedi, där det är svårt att veta vem som egentligen är offer och vem som är förövare.

Handen innehåller ett uppslagsverk till Wallanders värld med kulturella referenser, personer och platser som förekommit i romanserien.

Författare: Henning Mankell
Förlag: Leopard Förlag
Bandtyp: Inbunden
Utgivn. datum: 2013-08-14
Omfång: 311

Specifikationer

Artnr: 9789173434652

Andra varor från samma varugrupp

 • Femåriga Ella försvinner spårlöst från förskolan Kolbarnet. Det djupa polarmö...
  160 kr
 • Mankell fick idén att skriva om kriminalkommissarie Kurt Wallander när främli...
  180 kr
 • Maj 1942. Två av de allierades skepp är på väg till Nordnorge för att genomfö...
  199 kr
 • En natt i januari mördas Maria och Johannes Lövgren, ett äldre bondepar i Skå...
  180 kr