Hem » Klimatprodukter » Odling » Grodhus Frogilo Frog & Toad home

Grodhus Frogilo Frog & Toad home

Artikelnamn: Grodhus Frogilo Frog & Toad home
419 kr

Beskrivning

Ett charmigt och trivsamt grodhus lämpligt för både grodor och paddor där de även får skydd mot predatorer. Fungerar även för övervintring.
En vacker inredningsdetalj och en fin bostad både för grodor och paddor.

Förutom trevliga individer är dessa jättebra på att oskadliggöra många skadegörare i trädgården.

Huset blir en naturligt sval och säker plats att bo på. Botten är delvis utskuren för att ge direktkontakt med marken, medan delen med golv vintertid ger en isolerad plats för paddor och hongrodor.

Placera grodhuset på en fuktig, sval, skuggig och lugn plats. På vintern kan man täcka huset med ett extra lager vegetation (löv och grenar) för att ge ett extra skydd.
Ingen särskilt underhåll behövs.

Grodhuset är handgjort i frosttålig keramik och har ett grönglaserat tak.

Storlek:
Diameter: 20 cm
Höjd: 18 cm

Vikt: 1,2 kg

Om företaget Wildlife world
Vi är Englands ledande producent av matstationer och bon för det vilda djurlivet. Vi har ett starkt engagemang för att bevara drabbade djurarter. Ett sätt är att erbjuda värdefulla livsmiljöer för fåglar, däggdjur, amfibier, insekter och vilda djur. Genom åren har vi tilldelats många priser för detta arbete och vi samarbetar med National Trust och djurekologer för att produkterna verkligen ska fylla sitt syfte.
Produkterna testas i vildmarksområden i hjärtat av Devon. Här övervakar vi prestanda och finjusterar funktionerna så att de fungerar optimalt.

Vi arbetar med de högsta miljöstandarder som är möjligt och är en av få leverantörerna med egna verkstäder. Vi använder uteslutande av FSC®-certifierat virke, från välskötta skogar och andra kontrollerade källor.
Vi använder återvunnet material, vattenbaserade färger och tätningsmedel. Vi donerar också regelbundet till naturvårdsorganisationer.

Genom att köpa Wildlife World-produkter hjälper du oss att stödja flera naturvårdande projekt både i Storbritannien och i hela världen.

Specifikationer

Artnr: Grodhus Frogilo Frog & Toad home

Andra varor från samma varugrupp

 • 100% biologiskt nedbrytbara krukor i ett plastliknande biomaterial. Svensk up...
  49 kr
 • Stickad handske i bambufiber. 100% ekologiskt nedbrytbart vilket gör handsken...
  79 kr
 • Krispiga och söta frukter i orange. Föredrar varm och skyddad växtplats i kru...
  50 kr
 • Maffiga solar som sprakar från skyhöga, kraftiga stjälkar. Lättodlad och popu...
  35 kr