Hem » Böcker » Skönlitteratur » Gone girl

Gone girl

Artikelnamn: Gone girl
109 kr
Slut i lager

Beskrivning

»Sedan kommer vi kanske återigen att ha sex. Och en hamburgare sent på kvällen. Och ännu mer whisky. Voilà, det lyckligaste paret i kvarteret! Och så säger man att det ska vara så jobbigt att vara gift.«
Nick och Amy Dunne är paret som har allt. De är charmiga, smarta och framgångsrika. Efter några hektiska år i New York slår de sig ner i en liten småstad i Missouri. Men den nya tillvaron blir inte som de tänkt sig och snart avlöser grälen varandra.
På morgonen till deras femte bröllopsdag är Amy plötsligt försvunnen. I parets villa finns tydliga spår av våldsam strid. Misstankar faller snabbt på Nick, som bedyrar sin oskuld och gör vad han kan för att få polis och media på andra spår. Amys dagbok ger dock en bild av Nick som är allt annat än sympatisk. Men är han verkligen en mördare? Å andra sidan: Om han är oskyldig, var är Amy?

Gillian Flynn är en av världens just nu mest hyllade kriminalförfattare, och hennes tredje roman Gone Girl hör till det senaste årets allra största succéer. Mörka platser, som kom på svenska 2012, fick även den lysande recensioner och utnämndes av Yukiko Duke i SVT:s Gomorron Sverige till »Höstens absolut bästa deckare!« med betyget »en klar 5:a«. Gillian Flynn är bosatt i Chicago.

Författare: Flynn, Gillian
Förlag: Modernista
Mediatyp: Pocket
Utgivn. datum: 2016-01-15
Omfång: 550 Sidor

Frakt och klimatkompensation ingår i priset.

Specifikationer

Artnr: 9789176459058

Andra varor från samma varugrupp

 • Nytt mysterium från Attica Locke Belle Vie var en gång en storslagen sockerr...
  211 kr
 • I Linna Johanssons "Lollo" träffar vi två tjejer som inte vet vad de vill med...
  229 kr
 • I den femte delen av berättelsen om familjen Lauritzen gör Jan Guillou ett gä...
  229 kr
 • Ann Heberlein - författare, kulturskribent och teologiedoktor i etik - gör No...
  69 kr