Hem » Klimatprodukter » Hygien » SCHAMPOTVÅL FANTASTISK grönmynta och eukalyptus från Tvåla & Tvaga

SCHAMPOTVÅL FANTASTISK grönmynta och eukalyptus från Tvåla & Tvaga

Artikelnamn: FANTASTISK GRÖNMYNTA OCH EUKALYPTUS - ekologisk schampotvål och tvål från Tvåla & Tvaga
140 kr

Beskrivning

EKOLOGISK TVÅL FÖR KROPP, HAND OCH HÅR FRÅN TVÅLA & TVAGA UTAN PALMOLJA
GRÖNMYNTA OCH EUKALYPTUS
LÖDDERNIVÅ: 4

Handgjord ekologisk helkroppstvål med frisk mintdoft. Överfettad med kallpressad näringsrik avokadoolja som tillsammans med tvålens feta bas ger en riktigt fantastisk tvål. Den friska mintdoften kommer från eterisk grönmyntaolja och eterisk eukalyptusolja vilket ger en mycket uppfriskande och stärkande tvagupplevelse. Exklusivt handgjord i Tvåla&Tvagas tvålfabrik, Kronhusbodarna, Göteborg. Ekologiska råvaror, inget konstigt tillsatt, ingen palmolja.

Hårtyp: Passar alla hårtyper men gör sig extra bra för det lite tunnare håret och för obalanserad hårbotten. Passar prima till hår med karaktären, fet i botten torrt i längderna.

Fantastisk är tillverkade kakaosmör vilket gör tvålen mild, riktigt fet och krämigt löddrande. Kokosolja ger hårdhet och fluffigt lödder. Sheasmör ger en extra skjuts i återfuktningen. Sedan är avokadoolja, rapsolja och ricinolja med för att alla bidra med olika hudvårdande egenskaper. Fantastisk innehåller extra avokadoolja som är otroligt närande för huden och tillför spänst, dessutom gör det löddret i tvålen lite mer silkeslent. Grönmyntan gör att tvålen är riktigt uppiggande, både för hud och sinne. Skötselråd: Ta hand om din tvål och låt den torka upp på ett bra tvålfat mellan användningarna så håller den längre. Vegansk och innehåller ingen palmolja.

Användes med fördel som schampotvål. Det är skönt med ett balsam efter, inte alltid nödvändigt men bra speciellt om man har hår som tenderar att bli torrt och frissigt. vi rekommenderar balsamkaka från Annas Eko.

Hårtyp: Passar alla hårtyper men gör sig extra bra för det lite tunnare håret och för obalanserad hårbotten. Passar prima till hår med karaktären, fet i botten torrt i längderna.

Lödderskala: 4 silkeslent rejält lödder som känns riktigt lyxigt.

 

 

Specifikationer

Artnr: Fantastisk grönmynta och eukalyptus

Andra varor från samma varugrupp

 • Aleppotvål tillverkad enligt tusenåriga traditioner. Hyllad för sin mildhet, ...
  99 kr
 • TandborstfodralTandborstfodral i 100 % bambu som är antibakteriellt och panda...
  50 kr
 • Tuggummi med smak av tropical fruit
  20 kr
 • Tandtråd i plastfri förpackning, 50 meter med smak av citron eller mint. Tand...
  40 kr