Hem » Solceller » ETC Start

ETC Start

Artikelnamn: ETC Start 1 liter
119 kr

Beskrivning

Du kan välja mellan två olika fraktsätt:
1. Frakt 79 kr
2. Hämtning i vår butik Katrineholm
När du kommer till kassan väljer du det alternativ som passar dig.

Nu kan du vara med och drar ditt strå till stacken i klimat­arbetet. Och det samtidigt som du bygger en näringsrik jord full av kol och humus. En jord som ger friska växter och god skörd.

ETC Start är en ympningskultur som används för att producera ETC Näring. Den kan även användas som ett jordförbättringsmedel eller i din kompost för att motverka metangasbildning. Fotosyntes­bakterierna har en viktigt funktion i klimatarbetet eftersom dom fixerar aggressiva kvävegaser och CO2.

Användning
ETC Start kan användas för att fermentera egen näring. Tillsätt 5% start med 5% rörsockermelass om du till exempel vill fermentera nässelvatten. Använd ljummet vatten och om möjligt utan klor. Du kan även bladgödsla känsliga trädgårdsväxter som buxbom, rosor, jordgubbar med ETC Start. Det stärker växtens egna försvar. Blanda då 10 ml start med 1 L ljummet vatten. För professionell odling, produktion av ETC Näring och mer detaljerade råd kontakta ETC kundtjänst. Som kompostmedel förhindrar ETC Start metangasbildning.

Innehåll
Aktiva kväve- och CO2 fixerande fotosyntes­bakterier: Rhodopseudomonas palustris, Rhodospirillum rubrum. Mjölksyrebakterier: Lactobacillus plantarum, Lactobacillus casei. Jästsvamp: Saccharomyecs cerevisiae.

Förvaras
Frostfritt, svalt, ej i solljus och ej över 30° C.

Läs mer

Dokument (0)

Specifikationer

Artnr: etcstart-190424

Andra varor från samma varugrupp

 • Presentförpackning med fantastiska trädgårdsredskap från Kent & Stowes Garden...
  339 kr
 • Gör dina egna miljövänliga och biologiskt nedbrytbara krukor av tidningspapper!
  150 kr
 • Plantui 3 Garden möjliggör enkel odling året om av smakrika, hälsosamma och f...
  från 359 kr
 • Underbart skön knädyna med minnesskum för trädgårdsarbete.
  249 kr