Hem » Klimatprodukter » ETC Näring

ETC Näring

Artikelnamn: 01 liter ETC Näring
99 kr
Artikelnamn: 05 liter ETC Näring
320 kr
Artikelnamn: 18 liter ETC Näring
650 kr

Beskrivning

Vill du köpa större mängder eller bli återförsäljare mejla varuhuset@etc.se så hjälper vi dig med det!

ETC Näring är en ny näringslösning som kommer att revolutionera ditt odlande och göra det till en ännu mer klimatpositiv åtgärd.

Att fermentera organisk avfall låter inte så märkligt – men det är en revolution för trädgårdar och jordbruk. Det fungerar lika bra i ditt trädgårsland, åt dina bärbuskar, som det fungerar för ekobonden som nu kan gödsla utan metanutsläpp och dessutom gödsla även när skörden börjar bli klar (Bladgödsla). Du spär ut den med vatten och använder cirka 2-4 deciliter per kvadratmeter och år. Det räcker att näringsbevattna 1 gång i veckan. Fermenterad näringslösning kallas bokashi när den sköts som fast fermentering men det ETC Näring handlar om är en utvecklad metod för att göra det flytande.

Att fermentera handlar om att låta mjölksyrebakterier arbete med avfallet, en ny lösning blir färdig på bara sju dagar och vi har särskilt fokus på fotosyntesbakterier som gör att koldioxid binds i marken och att själva matjorden blir ett lager för utsläppen. Vi tar helt enkelt organiskt avfall från djur eller växter och gör om det till näringslösning att hälla på din jord.

Det här är en revolution som på ­allvar kan göra ditt odlande till en ännu mer klimatpositiv åtgärd och som ger ekobönderna bättre odlings­möjligheter än det vanliga jordbruket. Vi förvandlar utsläpp till näring och alla gör en ­g­­emensam insats mot klimatkollapsen.

Vill du köpa större mängder mejla varuhuset@etc.se

Specifikationer

Artnr: K00101
Artnr: K00102
Artnr: K00103

Andra varor från samma varugrupp

 • NYHET! Nu har vi ny bokashi startkit för dig som bor i stan, i lägenhet eller...
  1 800 kr
 • Sluta kompostera, börja fermentera! Med vårt startpaket kan du bygga upp fant...
  från 129 kr
 • Du gräver ner biokolet i matjord och lagrar på det sättet utsläpp i många hun...
  från 139 kr
 • NYHET! Nu har vi ny bokashi startkit för dig som bor i stan, i lägenhet eller...
  1 800 kr