Hem » Klimatprylar » Trädgård » ETC Näring (Förhandsbeställ)

ETC Näring (Förhandsbeställ)

Artikelnamn: ETC Näring (5 liter)
320 kr

Beskrivning

OBS: Förhandsbeställningar! Hämtas i ETC Solpark Katrineholm, ETC Bokcafé Stockholm eller ETC Bokcafé Växjö. För leverans tillkommer frakt enligt postens portokostnader.
Nu kan du förhandsbeställa ETC Näring, en ny näringslösning som kommer att revolutionera ditt odlande och göra det till en ännu mer klimatpositiv åtgärd.

Att fermentera organisk avfall låter inte så märkligt – men det är en revolution för trädgårdar och jordbruk. Det fungerar lika bra i ditt trädgårsland, åt dina bärbuskar, som det fungerar för ekobonden som nu kan gödsla utan metanutsläpp och dessutom gödsla även när skörden börjar bli klar (Bladgödsla). Du spär ut den med vatten och använder cirka 2-4 deciliter per kvadratmeter och år. Det räcker att näringsbevattna 1 gång i veckan. Fermenterad näringslösning kallas bokashi när den sköts som fast fermentering men det ETC Näring handlar om är en utvecklad metod för att göra det flytande.

Att fermentera handlar om att låta mjölksyrebakterier arbete med avfallet, en ny lösning blir färdig på bara sju dagar och vi har särskilt fokus på fotosyntesbakterier som gör att koldioxid binds i marken och att själva matjorden blir ett lager för utsläppen. Vi tar helt enkelt organiskt avfall från djur eller växter och gör om det till näringslösning att hälla på din jord.

Det här är en revolution som på ­allvar kan göra ditt odlande till en ännu mer klimatpositiv åtgärd och som ger ekobönderna bättre odlings­möjligheter än det vanliga jordbruket. Vi förvandlar utsläpp till näring och alla gör en ­g­­emensam insats mot klimatkollapsen.

Vi levererar de första dunkarna ETC näring redan om fyra veckor (vi har produktion i Katrineholm och norr om Stockholm) så förhandsbeställ redan idag!

Läs mer

Dokument (0)

Specifikationer

Artnr: etc_naring_5l

Andra varor från samma varugrupp

 • Frökapsel till Plantui 3 Garden och Plantui Smart garden. Smart Garden fröka...
  69 kr
 • Nu har vi testat den här lilla hemmaodlaren. Smart Garden. En LED-driven inom...
  2 659 kr
 • Primula Grow har en ljussammansättning som är optimal för att odla växter ino...
  329 kr
 • Växtlampa SunLite ger växterna ett välbehövligt tillskott av ljus under de mö...
  399 kr