Hem » Klimatprodukter » Hus och hem » Ekologisk svart te Rwanda

Ekologisk svart te Rwanda

Artikelnamn: Ekologisk te Rwanda Rukeri OPA
49 kr

Beskrivning

Rwanda är ett vackert bördigt land med mycket jordbruksmark. Där ligger Sorwathe vilka är en av våra största teproducenter. De har jobbat målmedvetet i många år och blivit prisbelönade. Varje del i processen är noggrant kontrollerad, allt från plockning och torkning, till oxidering och fukthalt. Alla led i tillverkningen kontrolleras för att säkerställa högsta möjliga kvalitet. Det hårda arbetet ger resultat i koppen. Teerna har en fantastiskt blommig, frisk och lätt sträv profil.
Rwanda Rukeri OPA organic är ett ekologiskt svart te. Plantagen kallas för Rukeri, därav namnet. Teet är perfekt för den som vill dricka ett friskt rent te med fruktiga smaker. Funderar du på att göra kombucha så rekommenderar vi detta te. Med detta te som bas har du alla möjlighet att lyckas med denna tusenåriga hälsodryck

Ett ekologiskt svart friskt blommigt te från Sorwathe, ett prisbelönt teplantage i nordvästra Rwanda. Plantagen kallas för Rukeri. Teet är friskt med en citrusig och lätt astringens. detta passar för den som vill dricka ett friskt rent te med fruktiga smaker.

Sälj i 100 gram. 

 

 

Specifikationer

Artnr: Rwanda Rukeri OPA

Andra varor från samma varugrupp

 • Läckra miljövänliga fordal till iPhone 11 Pro och Pro Max som ger ett bra sky...
  199 kr
 • Lumipak Floatlights är ljusbringare som brinner flytande på matolja.
  99 kr
 • Bomullsnätpåse med dragsko i ekologisk GOTS certifierad bomull, 1st MEDIUM
  65 kr
 • ETC Kaffe från Mexico Vår populära kaffe är åter i lager. ETC:s medarbetare...
  199 kr