Ekohus

Beskrivning

OBS! Se utgivningsdatum nedan!

HEM & INREDNING
Tak över huvudet måste vi alla ha och hur vi bygger och renoverar våra hus berör de flesta av oss. Men sättet vi idag bygger våra hus på är allt oftare på kollisionskurs med de naturliga kretsloppen, bidrar till den globala uppvärmningen och förbrukar en arsenal av miljö- och hälsoskadliga ämnen. Men det måste inte vara så.

I den här boken får du stifta bekantskap med beprövade byggmetoder och material som visar att ett grönt byggande – i harmoni med både människa och miljö – är fullt möjligt. Modern industriell teknik kan med fördel kombineras med mer traditionella lösningar som till exempel lerputs och linolja. Att bygga ekologiskt handlar om att se till helheten, i en tid när ”hållbart byggande” snarare kommit att handla om effektiv och billig uppvärmning.

Ekohus är rikligt illustrerad och oumbärlig för dig som är intresserad av byggfrågor. Oavsett om du ska bygga nytt eller renovera ditt hus, arbetar i byggbranschen eller helt enkelt vill veta mer, här kan du få tips och inspiration om olika material, konstruktioner och hustyper. Boken görs i samarbete med magasinet Kloka hem.

Författare: Gunilla Welin
Förlag: Leopard Förlag
Bandtyp: Inbunden
Utgivn. datum: 2018-04-06
Omfång: 300 sidor

Läs mer

Dokument (0)

Specifikationer

Andra varor från samma varugrupp

 • Förutom grundläggande träkunskap och en genomgång av kniv- och yxteknik inneh...
  249 kr
 • Lovette Jallow lär dig allt du någonsin undrat om smink. Hur lägger du den bä...
  219 kr
 • Slidsex är möjligheternas rike och ändå möter jag som sexualupplysare så ofta...
  149 kr
 • Herbariet är en vetenskapssagobok och odlingsmanual om läkeväxter från slinge...
  259 kr