Hem » Böcker » Leopard Förlag » E-böcker » Den orolige mannen E-bok

Den orolige mannen E-bok

Artikelnamn: Den orolige mannen E-bok
99 kr

Beskrivning

En vinterdag 2008 försvinner en pensionerad hög marinofficer under sin dagliga promenad i Lilljansskogen. För Kurt Wallander blir det en personlig fråga av högsta rang. Officeren är nämligen Linda Wallanders svärfar in spe och hennes lilla dotters farfar. Trots att utredningen handläggs av polisen i Stockholm kan Kurt Wallander inte låta bli att engagera sig. När också officerens hustru Louise försvinner, lika spårlöst, lika gåtfullt, blir hans engagemang om möjligt ännu större.

Trådarna leder bakåt i tiden, till Kalla kriget, högerextrema sammanslutningar och lönnmördare från det gamla Östeuropa. Wallander anar att han har kommit en stor hemlighet på spåren, som berör hela den svenska efterkrigshistorien. Wallander kastas in i ett skeende vars förvecklingar han har svårt att överblicka. Samtidigt dyker ett ännu mörkare moln upp på hans himmel...

Exakt tio år efter att den senaste boken om Kurt Wallander kom ut, ställer Henning Mankell åter kriminalkommissarien från Ystad mitt på scenen. Det är en återkomst som välkomnas av alla hans fans över hela världen. Henning Mankell visar på nytt att han är kriminalromanens okrönte kung.

Specifikationer

Artnr: 9789173432764
 • PDF Produkt: Ja

Andra varor från samma varugrupp

 • I Livet utan masker berättar Maryse Condé med uppfriskande klarhet och stor s...
  155 kr
 • När 26-årige tunisiern Mohamed Bouazizi satte eld på sig själv i protest mot ...
  155 kr
 • Berlin 1939. Barndomsvännerna Sid och Chip har tagit sig från Baltimores bakg...
  155 kr
 • Bryt tystnaden! är en omtumlande dokumentation av förtrycket och ett kraftful...
  155 kr