Hem » Böcker » Bonniers vegetariska kokbok

Bonniers vegetariska kokbok

Artikelnamn: Bonniers vegetariska kokbok
259 kr

Beskrivning

Sugen på att äta grönt? Vill du dra ner på köttet och äta mer "klimatsmart"? Har du en tonåring där hemma som är vegetarian? Oavsett om du bara är nyfiken på ett grönare liv eller redan äter vegetariskt så är Bonniers vegetariska kokbok boken för dig!

Allt om Mat-redaktionen har tagit fasta på svenskarnas växande intresse för vegetarisk mat och valt ut 300 av sina bästa gröna recept. Här finns en blandning av klassisk svensk husmanskost som vegetariska köttbullar och kroppkakor och kända rätter från andra delar av världen som falafel och korma. Att vegetariskt kan vara både enkelt och matigt står klart när man dyker ner i de läckra recepten.

Råvarorna som utgör basen i det vegetariska köket presenteras i bild och text. På de praktiska tips- och faktasidorna lär du dig allt från hur man kokar bönor till att smaksätta quorn och tofu.

Här finns inte bara en uppsjö av vardagsrätter, sorterade under rubrikerna Frukost, Lunch och Middag, utan också lyxiga helgmenyer då maten får kosta lite mer och ta lite längre tid att laga. Även högtider som jul och påsk kan bli gröna med bokens hjälp. Och vill du samla många till fest finns det mängder med inspirerande recept till fina vegetariska festbufféer.

Författare: Lundin, Cecilia & Karlström, Ulla
Förlag: Bonnier Fakta
Bandtyp: Inbunden
Utgivn. datum: 2015-08-31
Omfång: 319 Sidor

Specifikationer

Artnr: 9789174245257

Andra varor från samma varugrupp

 • Upptäck wokpannans nästan obegränsade användningsmöjligheter och njut av över...
  259 kr
 • Systrarna Jana Fröberg och Vanda Lönngren gör en ovanlig roadtrip genom mänsk...
  159 kr
 • Här presenteras härliga recept på veganmat som gör att du som värd eller värd...
  189 kr
 • Det bästa av vad det libanesiska köket har att ge. Här finns ett sjuttiotal r...
  259 kr