Hem » Böcker » Bonniers vegetariska kokbok

Bonniers vegetariska kokbok

Artikelnamn: Bonniers vegetariska kokbok
259 kr
Slut i lager

Beskrivning

Sugen på att äta grönt? Vill du dra ner på köttet och äta mer "klimatsmart"? Har du en tonåring där hemma som är vegetarian? Oavsett om du bara är nyfiken på ett grönare liv eller redan äter vegetariskt så är Bonniers vegetariska kokbok boken för dig!

Allt om Mat-redaktionen har tagit fasta på svenskarnas växande intresse för vegetarisk mat och valt ut 300 av sina bästa gröna recept. Här finns en blandning av klassisk svensk husmanskost som vegetariska köttbullar och kroppkakor och kända rätter från andra delar av världen som falafel och korma. Att vegetariskt kan vara både enkelt och matigt står klart när man dyker ner i de läckra recepten.

Råvarorna som utgör basen i det vegetariska köket presenteras i bild och text. På de praktiska tips- och faktasidorna lär du dig allt från hur man kokar bönor till att smaksätta quorn och tofu.

Här finns inte bara en uppsjö av vardagsrätter, sorterade under rubrikerna Frukost, Lunch och Middag, utan också lyxiga helgmenyer då maten får kosta lite mer och ta lite längre tid att laga. Även högtider som jul och påsk kan bli gröna med bokens hjälp. Och vill du samla många till fest finns det mängder med inspirerande recept till fina vegetariska festbufféer.

Författare: Lundin, Cecilia & Karlström, Ulla
Förlag: Bonnier Fakta
Bandtyp: Inbunden
Utgivn. datum: 2015-08-31
Omfång: 319 Sidor

Frakt och klimatkompensation ingår i priset.

Dokument (0)

Specifikationer

Artnr: 9789174245257

Andra varor från samma varugrupp

 • Kära nyblivna föräldrar, det här är den bok jag önskar att någon hade stuckit...
  189 kr
 • Här delar David med sig av sitt kunnande med mängder av tips på vad man kan g...
  229 kr
 • Boken Kål berättar den fascinerande historien om kålen som växt och människof...
  199 kr
 • I Plåtmat - gröna rätter i långpanna lär du dig allt du behöver veta för att ...
  205 kr