100 kr till ETC:s journalistik

Skänk 100 kronor till ETC:s journalistik nu direkt. Eller mejla stodforeningen@etc.se om du vill bli månadsgivare via autogiro.
Skänk 100
Artnr skänk100-1509
100 kr
Bookmark and Share

Du som prenumerant eller ETC-läsare på webben är ju en av många människor som gör Dagens ETC och ETC:s övriga tidningar möjliga. Tidningarna lever på er läsares prenumerationer och stöd. Vi på ETC blir dessutom allt oftare kontaktade av prenumeranter som vill bidra med lite mer utöver att betala prenumerationsavgiften. Därför startar vi nu Måndagsgivare, ett sätt att stöjda ny radikal journalistik.

Varje månad bidrar du som månadsgivare helt frivilligt med en summa pengar som går till att förstärka vår journalistiska kraft. Ja, pengarna går direkt till tidningarnas innehåll, det kan vara utrikesreportage, analyser och ekonomigranskningar.

Som månadsgivare gör du oss starkare och säkrare. Här kan du skänka 100 kr direkt. Men vill du göra en återkommande månadsbetalning? Anmäl dig till autogiro på stodforeningen@etc.se så får du en autogiroblankett skickad till dig.

 

Leveransinformation

Läs mer om våra leveransvillkor i våra köpvillkor.

Andra varor från samma varugrupp

Sverige har fått en ny dagstidning, Dagens ET...
från 199 kr

NYHETER