Hem » Böcker » Alla kan skriva

Alla kan skriva

Artikelnamn: Alla kan skriva
189 kr

Beskrivning

Det här är boken för dig som är, eller drömmer om att bli, bloggare, copywriter, skribent, king eller queen på statusuppdateringar, författare, poet, mejl-wizard, kommunikatör, journalist, byrålådeskribent, ordsmed. Eller som bara önskar att du var bättre på att skriva. I dag kan alla skapa texter och synas på sitt sätt. Kanske skriver du redan mycket i ditt yrke men känner att du vill bli bättre. Kanske har du ett komplicerat förhållande till det här med text, men inser att det är svårt att ducka. Kanske drabbas du av skrivkramp när du ska skriva ett fyndigt Twitter-inlägg. Eller så drömmer du om att en roman.

Den här boken är fylld med tips och övningar som får fart på kreativiteten och ordning på orden. 365 skrivuppgifter, en per dag i ett år. När året har gått kommer din penna att vara rejält vässad vad du än bestämmer dig för att skriva!

Författarna har alla en gedigen bakgrund som copywriters, skribenter och lärare på bland annat Berghs School of Communication och Forsbergs reklamskola. De har också skrivit ett flertal böcker.

Läs mer

Dokument (0)

Specifikationer

Artnr: 9789173437615

Andra varor från samma varugrupp

 • Gösta Ekman är en av Sveriges mest kända och älskade skådespelare, pappa till...
  75 kr
 • Håkan Elofsson skildrar de tre latinamerikanska danserna tango, samba och fla...
  449 kr
 • Beställ 2 böcker eller fler för 200 kr st! Priset justeras i kundkorgen.
  250 kr
 • Förorten i Centrum delar med sig av en rad konkreta metoder för hur du skapar...
  225 kr