Hem » Böcker » Alla kan skriva

Alla kan skriva

Artikelnamn: Alla kan skriva
189 kr

Beskrivning

Det här är boken för dig som är, eller drömmer om att bli, bloggare, copywriter, skribent, king eller queen på statusuppdateringar, författare, poet, mejl-wizard, kommunikatör, journalist, byrålådeskribent, ordsmed. Eller som bara önskar att du var bättre på att skriva. I dag kan alla skapa texter och synas på sitt sätt. Kanske skriver du redan mycket i ditt yrke men känner att du vill bli bättre. Kanske har du ett komplicerat förhållande till det här med text, men inser att det är svårt att ducka. Kanske drabbas du av skrivkramp när du ska skriva ett fyndigt Twitter-inlägg. Eller så drömmer du om att en roman.

Den här boken är fylld med tips och övningar som får fart på kreativiteten och ordning på orden. 365 skrivuppgifter, en per dag i ett år. När året har gått kommer din penna att vara rejält vässad vad du än bestämmer dig för att skriva!

Författarna har alla en gedigen bakgrund som copywriters, skribenter och lärare på bland annat Berghs School of Communication och Forsbergs reklamskola. De har också skrivit ett flertal böcker.

Läs mer

Dokument (0)

Specifikationer

Artnr: 9789173437615

Andra varor från samma varugrupp

 • En fotobok av Håkan Elofsson från megastaden Bombay, med 20 miljoner invånare...
  349 kr
 • I ”Låtar, funderingar och bilder” skildrar Stefan Sundström och Jeanette Ande...
  299 kr
 • Genom intervjuer med musiker, branschfolk och skivbolagslegender både i och u...
  220 kr
 • Vad betyder skrattet, det som får oss att skratta vad är det egentligen? På T...
  159 kr