Hem » Böcker » Konst, musik och foto » Alla kan skriva

Alla kan skriva

Artikelnamn: Alla kan skriva
189 kr

Beskrivning

Det här är boken för dig som är, eller drömmer om att bli, bloggare, copywriter, skribent, king eller queen på statusuppdateringar, författare, poet, mejl-wizard, kommunikatör, journalist, byrålådeskribent, ordsmed. Eller som bara önskar att du var bättre på att skriva. I dag kan alla skapa texter och synas på sitt sätt. Kanske skriver du redan mycket i ditt yrke men känner att du vill bli bättre. Kanske har du ett komplicerat förhållande till det här med text, men inser att det är svårt att ducka. Kanske drabbas du av skrivkramp när du ska skriva ett fyndigt Twitter-inlägg. Eller så drömmer du om att en roman.

Den här boken är fylld med tips och övningar som får fart på kreativiteten och ordning på orden. 365 skrivuppgifter, en per dag i ett år. När året har gått kommer din penna att vara rejält vässad vad du än bestämmer dig för att skriva!

Författarna har alla en gedigen bakgrund som copywriters, skribenter och lärare på bland annat Berghs School of Communication och Forsbergs reklamskola. De har också skrivit ett flertal böcker.

Dokument (0)

Specifikationer

Artnr: 9789173437615

Andra varor från samma varugrupp

 • För första gången publiceras nu en heltäckande fotografisk biografi över Olof...
  409 kr
 • Fotogram är en unik bok där Ewa Stackelberg har skapat fotografiska bilder ut...
  475 kr
 • En bok för knegare och drömmare, älskare och ensamvargar, konstnärer, galning...
  299 kr
 • Häng konsten lågt hjälper dig att träna dina konstögon, ta reda på vad du tyc...
  229 kr