Hem » Klimatprodukter » Adventure Termos 0.7L

Adventure Termos 0.7L

Artikelnamn: Adventure Termos 0.7L
499 kr

Beskrivning

Adventure Vaccum Bottle 0.7L Hammertone är en ny termos från klassiska Stanley. Adventure väger mindre & har en mer slimmad design jämfört med klassikern Legendary flask. Detta gör att termosen även fått ett lägre pris per volym. 

Det tunnare godset påverkar inte tiden termosen kan hålla din dryck varm. Adventure 0,7L termos håller värmen i 20 timmar vilket är mer än nog för de allra flesta tillfällen och precis lika bra som sin föregångare.

Adventure-serien använder sig av samma fantastiska material, 18/8 rostfritt stål, som Stanley-användare & fans vant sig vid. Givetvis har man även behållt den underbara gröna hammarlacken som är signumet för en Stanley.

En stor fördel med samtliga Stanley termosar är deras läcksäkra lock. Många termosar har en knapp eller någon sorts utfällbar hällpip inbyggd i locket. Dessa håller sällan tätt, går lätt sönder & är väldigt svåra att rengöra.

Stanley har istället hållit sig till traditionen och erbjuder ett lock som du själv får skruva upp 1-2 varv för att sedan hälla ut innehållet via en av 2st skåror på sidan av korken. En klassisk & enkel lösning Stanlet varit kloka nog att behålla alla dessa år. 

Volym: 0.7L
Lock: BPA-fri plast 236ml som även funkar bra som mugg. 
Material: 18/8 rostfritt stål.

Stanley termosar

Stanley tillverkade världens första ståltermosar redan 1913. Det var då uppfinnaren William Stanley insåg att det krävdes ett inre av metall, istället för glas som var standard på den tiden, för att en termos skulle hålla under tuffa prövningar. När friluftstidningen Outside utnämnde "Historiens mest inflytelserikaste utrustning" tog Stanleys termosar plats på topplistan i i gott sällskap med bland annat flytvästen, tändstickan, gasköket & armekniven.

Dokument (0)

Specifikationer

Artnr: Adventure Termos 0.7L

Andra varor från samma varugrupp

 • Odla ostronskivling från din kaffesump med vår superhäftiga odlingskit.
  från 119 kr
 • Bomullsnätpåse med dragsko i ekologisk GOTS certifierad bomull, 1st LARGE Vä...
  75 kr
 • Välj bort plastpåsar och använd bomullskasse när du handlar. Det är bra för d...
  135 kr
 • Helt biologiskt nedbrytbara hundbajspåsar.
  45 kr
  Slut i lager