Köp- och leveransvillkor

1. Orderbekräftelse
En orderbekräftelse skickas automatiskt till den e-postadress som du har angivit i dina kunduppgifter. Det kan vara bra att spara denna vid eventuella kontakter med kundtjänst.

2. Leveranstid
Artiklarna skickas endast inom Sverige. Leveranstiden är ungefär fem arbetsdagar.

3. Frakt
Det finns olika alternativ, beroende på vad du handlar:

1. Frakt 79 kr
2. Hämtas kostnadsfritt i Katrineholm (ETC Solpark, Energikullen 1 i Katrineholm).
3. Fraktfritt om du handlar över 700 kr. Gå då tillbaka välja och lägg till fler varor så att du kommer upp till kostandsfri frakt, dvs. över 700 kr.
4. För köp av endast kurser och prenumerationer kommer du att få alternativet kostnadsfri frakt.

Du gör ditt val i kassan. 

4. Betalningssätt
Betalning sker via Masterpass, kortbetalning eller med faktura via PayEx. Vid större beställningar alt till företag ber vi dig kontakta kundtjänst.

5. Ångerrätt och retur?
Som konsument har du, i enlighet med distansavtalslagen, ångerrätt. Du måste dock meddela kundtjänst detta senast 14 dagar efter att du har mottagit dina varor.

För att returnera varorna ska dessa vara oanvända och oskadade i sina originalförpackningar.

Returnera varorna tillsammans med fakturan eller en kopia av den. På fakturan anger du returorsak "Ångerrätt". Du får själv stå för returfrakten. Varor får inte returneras som postförskott eller med efterkrav.

6. Reklamation?
Om du skulle få en vara som är defekt eller en felaktig leverans så ersätter vi dig kostnadsfritt med en ny. Du måste dock kontakta oss senast 14 dagar efter att du har mottagit leveransen. För att returnera en defekt vara ska den vara oanvänd och i det skick som den var när du mottog den. Returnera varan tillsammans med fakturan eller en kopia av den. På fakturan anger du returorsak.

OBS: Du måste först ta kontakt med kundtjänst för att få reklamationen godkänd och returfrakten betald.

7. Tvist
Vi strävar alltid efter att lösa eventuella problem som uppstår med beställningar så smidigt som möjligt för alla parter. Om en tvist om ovanstående villkor inte kan lösas av parterna själva ska den avgöras i svensk domstol.

Välkommen att kontakta vår kundtjänst!
Mejl: kundtjanst@etc.se
Telefon: 08-410 359 00
Våra telefontider är vardagar kl. 12-16