Köp- och leveransvillkor

1. Orderbekräftelse
En orderbekräftelse skickas automatiskt till den e-postadress som du har angivit i dina kunduppgifter. Det kan vara bra att spara denna vid eventuella kontakter med kundtjänst.

2. Leveranstid
Artiklarna skickas endast inom Sverige. Leveranstiden är ungefär fem arbetsdagar.

3. Frakt
Fraktkostnad är 79 kr. Ni kan också hämta varor kostnadsfritt i vår butik i Katrineholm. Ni kommer då att få ett meddelande från oss när ni kan hämta varorna.
Fri frakt gäller vid köp över 700 kr. För köp av endast kurser och prenumerationer tillkommer ingen frakt. 

4. Betalningssätt
I dagsläget går det endast att betala med kort.

5. Ångerrätt och retur
Som konsument har du, i enlighet med distansavtalslagen, ångerrätt utan att ange någon anledning. Du måste dock meddela kundtjänst detta senast 14 dagar efter att du har mottagit dina varor.

För att returnera varorna ska dessa vara oanvända och oskadade i sina originalförpackningar.

Returnera varorna tillsammans med orderbekräftelsen eller en kopia av den. På fraktsedeln anger du returorsak "Ångerrätt".

Du får själv stå för returfrakten. Varor får inte returneras som postförskott eller med efterkrav.

6. Reklamation
Om du skulle få en vara som är defekt eller en felaktig leverans så ersätter vi dig kostnadsfritt med en ny. Du måste dock kontakta oss senast 14 dagar efter att du har mottagit leveransen. 

För att returnera en defekt vara ska den vara oanvänd och i det skick som den var när du mottog den. Returnera varan tillsammans med fakturan eller en kopia av den. På fakturan anger du returorsak.

OBS: Du måste först ta kontakt med kundtjänst för att få reklamationen godkänd och returfrakten betald.

7. Tvist
Vi strävar alltid efter att lösa eventuella problem som uppstår med beställningar så smidigt som möjligt för alla parter. Om en tvist om ovanstående villkor inte kan lösas av parterna själva ska den avgöras i svensk domstol.