Hem » Klimatprodukter » Hygien » Solskydd
Solskydd

Solskydd

Suntribe är ett oberoende företag från Sverige som erbjuder bekymmersfri naturlig kosmetik som är säker för dig och naturen. Vi använder aldrig farliga eller onödiga ingredienser samtidigt som våra produkter bibehåller full funktionalitet. Som en del av Suntribe skyddar du både miljön och din hud.

Suntribe grundades 2016 vid Lunds universitet. Grundarna, Karl, Hampus & Julia, naturfantaster i hjärtat, berördes av en ny forskningsrapport som visade att 63% av alla ingredienser i konventionella solskyddsmedel är skadliga för antingen naturen eller människor med konsekvenser som sträcker från korallblekning till hormonella störningar. Vi stördes innerligt av den otydlighet och oaktsamhet som regerar inom kosmetik- och solkrämsindustrin.

För att bidra till en lösning startades Suntribe med syftet att utveckla bekymmersfria naturliga solkrämer och kosmetika som är fria från syntetiska kemikalier, konserveringsmedel, parfym och andra tillsatser. Istället för att formulera kosmetik på samma vis som man alltid har gjort, låter vi forskningen visa vägen och formulerar endast med vetenskapligt validerade, säkra och naturliga ingredienser.

Produkter
12 36 72